ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

SENSOR: Gobius er en ultralyssensor som festes på utsiden av tanken.

Sjekk tanknivået med mobilen

Gobius har lansert en sensor med Bluetooth. Det gir enkel montering.

Gobius tankmålere har vært på markedet i en årrekke, og er installert i tusenvis av fritidsbåter. Sensoren fungerer genialt enkelt: sensoren monteres på utsiden og sender et ultralydsignal inn i tanken. Gobius kan dermed «føle» om det er tankinnhold på innsiden.

BLUETOOTH: Sensoren sender signaler direkte til mobilen som viser nivået på innholdet.

Jo flere sensorer, desto mer presis måling – én sensor kan fortelle om tanken er full, og brukes typisk i septikinstallasjoner. Med to sensorer kan en eksempelvis se fullt og halvt nivå, og dette alternativet benyttes ofte når Gobius settes til å måle vanntanker. Tre, eller fire sensorer gir presis avlesning av tanknivået, som er viktig for drivstoffovervåkning.

Gobius fungerer med nærmest alle typer tanker, både i metall og plast.

Nyheten Gobius PRO byr på er samme pålitelige tankavlesning som tidligere utgaver, men er nå forbedret med integrert Bluetooth-kommunikasjon. Dermed kan du nå se tanknivået på en app på smarttelefon eller nettbrett, og slipper enda et instrument i båten.

Systemet er superenkelt å sette opp. Sensorene har en limpute på baksiden som limes fast på tanken. Den ferdig koblede strømkabelen tilkobles pluss og minus, og sensoren «pares» med appen på smarttelefon eller nettbrett. Når sensor og mobilenhet har funnet hverandre, kalibrerer Gobius seg selv – og installasjonen er ferdig.

Gobius PRO tanksensor med en sensor og Bluetooth koster 1599 kroner.

Sjekk utvalget av Gobius-sensorer hos Seatronic her

Nett og fysisk butikk

Seatronic har drevet båtbutikk siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har også sikkerhetsprodukter og annet båtutstyr fått en sentral plass i Seatronic de senere årene.

Ved å tilby etterspurte produkter med god kvalitet til gode priser har Seatronic hatt en betydelig vekst de siste årene. Deres idé er at du som kunde møter medarbeidere som jobber med båtutstyr hele året.

Seatronic har butikk i Moss og nettbutikk, og de kan levere over hele landet.

Besøk Seatronics nettside med nettbutikk her: seatronic.no.

SENSOR: Gobius er en ultralyssensor som festes på utsiden av tanken.