Normar har lagt ut videoer på hjemmesiden.
Vi har tenkt positivt i hele år, sier Morten Herregården.
Per Øivind Iversen gleder seg over salget.

Kjøper seilbåter til jul

I Son er det juletreff hos forhandlerne av Beneteau, Dufour og Delphia denne helgen, og salget går bra.

Publisert Sist oppdatert

Signalene er klare: Båtsalget er i ferd med å ta seg opp. Blue Peter har den siste uka solgt tre båter, en Dufour 325, Dufour 401 og en Delphia 33,2. – Vi har solgt til sammen 18 båter i år, omsetter for over 30 millioner kroner og går i pluss, sier en fornøyd Per Øyvind Iversen i Blue Peter til Seilas.

 

Det er ikke fullt av folk når Seilas er på julebesøk hos forhandlerne i Son lørdag ettermiddag, men vi er vitne til at det blir signert to kontrakter i løpet av halvtimen vi er i lokalet.

 

Hos Normar er det særlig den nye 34-fots trawleren som har slått godt an på motorbåtsiden, mens den nye First 35 har skapt stor pågang blant seilerne.

 

Større båter

–      Vi har solgt fire trawlere den siste måneden, så jeg har inntrykk av at salget tar seg opp for både motorbåter og seilbåter. Folk kjøper større båter enn i fjor. I fjor solgte vi mest båter under 40 fot, men nå går det mange Oceanis  40 og 46, sier Morten Herregården i Normar.

 

Morten Herregården forteller at han nylig har lagt ut video av Beneteaubåtene på hjemmesidene til Normar. Videoene kan du se her.