Arrangøren bød på rikelig med fransk fingermat til gjestene.
Anne Kristine Nergaard viste hvordan man vedlikeholder forskjellige typer oppblåsbare vester.
Jeanneauklubbens kasserer Alf Morten Granholt og nyvalgt leder Håkon Sølvsberg.

Messeåpning i Drøbak

Heitmann Marin, som også er representert på Sjøen for alle, inviterte fredag kveld til messeåpning hjemme i båthallen i Drøbak.

Publisert Sist oppdatert

FOLKSOMT: Åpning av messeuken «Åpen hus» fredag kveld.

Drøbak,

Parallelt med åpningen av Sjøen for alle markerte også Jeanneau-, Swan- og Najadforhandleren i Drøbak åpningen av sin ukelange båtmesse fredag kveld.

Kunder, partnere og andre seilbåtinteresserte var invitert til en uformell messefest i båthallen, hvor det nye flaggskipet Jeanneau 57 vakte stor interesse blant gjestene.

Det ble samtidig gitt informasjon om charterseiling i Italia, samt en presentasjon av den nye Ocean Yacht Club, som gir privatpersoner og bedrifter å kjøpe andeler i en Jeanneau 57  som et alternativ til tradisjonell charterbåtleie i syden.

Ocean Yacht Club vil primært være etablert på steder med 12 måneder seilsesong. De første båtene vil være lokalisert på Kanariøyene, men målet er å bygge opp en flåte i Karibia og i Middelhavet i nær framtid.

Anne Kristine Nergaard fra Redningsselskapet var også på plass med gode tips til vedlikehold av oppblåsbare redningsvester med tanke på kommende sesong.