MÅS Melges, - til låns også i 2008

Neste års store mulighet åpner seg nå for ivrige seilere som ønsker å delta i Norges og en av verdens mest aktive entype klasser, Melges 24.

Publisert

Det er nå snart den fjerde sesongen av denne meget populære ordningen der en Melges 24 tilbys et lag til svært lav kostnad. Ønsker du å seile sammen med gode venner, hvor dere konkurrerer mot de beste seilerne i Norge, i en fantastisk morsom båt, for en rimelig penge, da er dette din sjanse!

MÅS Melges prosjektet har eksistert gjennom tre suksessfulle sesonger hvor en Melges 24 har blitt disponert av tre ulike lag. Nå er det igjen tid for utvelgelse av et lag som får seile båten gjennom hele sesongen 2008. Blant annet kom laget Terra denne veien inn i Melges 24, og har i andre egne sesongen dominert i klassen.

MÅS-Melges prosjektet er en rekrutteringsbåt som er driftet av styret i Melgesklubben og medlemmer fra MÅS fondet. Norgesvennen Craig Symonette har gjennom sin donering av en Melges-24 bidratt til at dette prosjektet lot seg gjennomføre. MÅS-fondet støtter dette enestående prosjektet under mottoet MÅS – Moro Å Seile.

Hvem bør søke?

Alle seilere mellom 18 og 40 som har en lidenskapelig forhold til sporten, og som ønsker å konkurrere på et høyt nivå i en sprek båt.

Formålet for prosjektet er å hjelpe seilere som ønsker nye utfordringer sammen som et lag i verdens tøffeste båt. Dette enestående tilbudet retter seg også mot studenter som ønsker å fortsette seilkarrieren selv om fokus er på studier og økonomien er heller dårlig.

Det forventes at det laget som blir valgt ut deltar i rankingseilaser, Norges Cup og øvrige store regattaer i Norge.

I Melgesklassen er maksgrensen for lagets vekt 360 kilo. De som søker bør tenke på dette ved sammensettingen av laget.

Søknadsfrist: 10.12.2007. I søknaden oppfordres det til å:

- Presentere de ulike personene på laget med roller om bord i en regattabåt

- Kort beskrivelse fra tidligere seiling

- Kort beskrivelse av ambisjonsnivået på trening og resultater

- Argumentere for hvorfor deres lag bør få disponere MÅS Melgesen i 2008

- Vise på framtidige planer for Melges seiling

Søknaden sendes: [email protected]

Powered by Labrador CMS