Søk i arkivet

Oppblåsbar seiljolle

Under messen i Dusseldorf lanseres verdens første seiljolle du kan pakke vekk i to bagger.

Oppblåsbare padlebrett og kajakker har gjennomgått en rivende utvikling de siste årene, og produktene har blitt meget funksjonelle. Etter tre års utvikling lanserer franske Tiwal en jolle på 3,2 meter under båtmessen i Dusseldorf.  Jolla får en moderne rigg på 5,4 kvadratmeter, og riggen er festet til en stiv ramme som også fungerer som vinger for å ri jolla. Riggen er uten bom, men seilet har flere spiler som gir seilet form. Det er også mulig å få båten med et større seil på 7 kvm.

Skroget skal gi høy stabilitet, og skal komme raskt i plan.

 

LETT: Jolla veier 50 kilo. Den bærer et mannskap opp til 180 kilo

Lett å stue vekk

Jolla veier til sammen 50 kilo og kan pakkes ned i to store bagger. Dene Den er dermed super for å ta med om bord på seilturer. Jolla har bra med plass, og det er fult mulig å seile med en voksen og flere barn. Det skal være mulig å rigge jolla i løpet av 20 minutter. Jolle vil koste ca 40 000 norske kroner.

 

Du finner mer info her

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen