Sk i arkivet

Seilbter og utstyr

SEILmagasinet.no - Båter og utstyr Mer trøkk på Ellös https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52673 Skal du på båtutstilling til Sverige, men får bare tid til å velge en, så holder det å reise til Orust. Skal du på båtutstilling til Sverige, men får bare tid til å velge en, så holder det å reise til Orust.

]]>
Spennende nyheter til messene i Sverige https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52623 Til helgen braker det løs i Marstrand og på Ellös. Her kan du lese om de største nyhetene. Til helgen braker det løs i Marstrand og på Ellös. Her kan du lese om de største nyhetene.

]]>
Den nye skrogtrenden https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52606 Ian Lipinski har gått fra Mini 650 til Class 40, men behold båtkonstruktøren. Ian Lipinski har gått fra Mini 650 til Class 40, men behold båtkonstruktøren.

]]>
Fra ClubSwan 50 til Shogun 50 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52604 Shogun 50 «Lady Killer» har heist seil, og er påmeldt til sin første store test, ORCi EM i Oxelösund, Sverige. Shogun 50 «Lady Killer» har heist seil, og er påmeldt til sin første store test, ORCi EM i Oxelösund, Sverige.

]]>
Kul og billig 31-foter fra Polen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52596 Design er vanligvis det største problemet med polske seilbåter, Caravela 950 ser riktig ut, særlig om shorthand og sprek turseiling er målet. Design er vanligvis det største problemet med polske seilbåter, Caravela 950 ser riktig ut, særlig om shorthand og sprek turseiling er målet.

]]>
Alex Thomson tar seilingen innendørs https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52589 Nå er første bilder av nye «Hugo Boss» publisert. De viser at den engelske shorthandseileren tenker nytt. Nå er første bilder av nye «Hugo Boss» publisert. De viser at den engelske shorthandseileren tenker nytt.

]]>
Avbryter rekordforsøket https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52575 Norbert Sedlacek ønsket å bli den første å seile jorda rundt alene, gjennom alle verdens hav. En storm har skadet båten, bare dager etter start.  Norbert Sedlacek ønsket å bli den første å seile jorda rundt alene, gjennom alle verdens hav. En storm har skadet båten, bare dager etter start. 

]]>
Strykejern fra Juan K https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52574 Fastnet Race blir en spennende test før neste års Vendee Globe. Nå kommer det nye båter ut fra verftene.  Fastnet Race blir en spennende test før neste års Vendee Globe. Nå kommer det nye båter ut fra verftene. 

]]>
OL-vinner bak ny båt med foiler https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52535 69F er en 6,9 meter lang jolle som skal være et bideled mellom amatør og proffseiling.  69F er en 6,9 meter lang jolle som skal være et bideled mellom amatør og proffseiling. 

]]>
X-Yachts nye 40-foter seiler https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52530 X4.0 har blitt testet denne uken i krevende vær i Danmark. X4.0 har blitt testet denne uken i krevende vær i Danmark.

]]>
Seilbåt for det gode liv https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52522 Outstar 48 skal gi komfort og egenskaper vi vanligvis bare finner i større båter. Outstar 48 skal gi komfort og egenskaper vi vanligvis bare finner i større båter.

]]>
Ovni med nye linjer https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52521 Franske Alubat utvikler nytt, og lanserer i høst en Ovni på 41 fot som bryter med det vi er vant med. Franske Alubat utvikler nytt, og lanserer i høst en Ovni på 41 fot som bryter med det vi er vant med.

]]>
Seiling på en ny måte https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52515 Foiling gir nye muligheter. En liten håndholdt vinge er nok for å fly noen centimeter over vannet. Foiling gir nye muligheter. En liten håndholdt vinge er nok for å fly noen centimeter over vannet.

]]>
Femte generasjon RM i riktig størrelse https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52513 RM spyr ut båter, og nye modeller, men få havner i Norge. Kanskje den nye 39-foteren kan gjøre noe med det. RM spyr ut båter, og nye modeller, men få havner i Norge. Kanskje den nye 39-foteren kan gjøre noe med det.

]]>
Swan 48 sjøsatt, og kommer til Norge https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52511 Nautor har lansert tre Swan 48, med 24 års mellomrom. Båten kan bli din for 10 millioner. Nautor har lansert tre Swan 48, med 24 års mellomrom. Båten kan bli din for 10 millioner.

]]>
Hanse med skytjeneste https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52504 Hanse Yachts gjør det mulig å sjekke båtens status med mobilen. Hanse Yachts gjør det mulig å sjekke båtens status med mobilen.

]]>
Grand Soleil med ny interessant 42-foter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52367 Grand Soleil 42 LC blir tredje båt i verftets langturseiler serie, og blir nesten like stor under dekk som 46-foteren. Grand Soleil 42 LC blir tredje båt i verftets langturseiler serie, og blir nesten like stor under dekk som 46-foteren.

]]>
Dine meninger om Sun Odyssey 35 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52270 Ute etter brukt seilbåt? Eller har erfaringer du vil dele med SEILmagasinets lesere? Vi tar frem gamle tester og sjekker våre meninger opp mot erfaringer fra eiere. Neste båt ut er Jeanneau Sun Odyssey 35 fra 2003. Ute etter brukt seilbåt? Eller har erfaringer du vil dele med SEILmagasinets lesere? Vi tar frem gamle tester og sjekker våre meninger opp mot erfaringer fra eiere. Neste båt ut er Jeanneau Sun Odyssey 35 fra 2003.

]]>
Seilteknologi bak verdens første elektriske passasjerfly https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52341 Eviation Aircraft valgte verft i frankrike når det ni seters passasjerflyet ble bygget. Eviation Aircraft valgte verft i frankrike når det ni seters passasjerflyet ble bygget.

]]>
Mini med foiler sjøsatt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52295 Pogo Structure har utviklet en Mini Transat-båt som skal fly. Pogo Structure har utviklet en Mini Transat-båt som skal fly.

]]>
«My Song» berget https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52261 Trygt i havn, men med store skader etter å ha ramlet av dekket på et frakteskip. Trygt i havn, men med store skader etter å ha ramlet av dekket på et frakteskip.

]]>
Superyacht tapt på havet https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52233 130-fots lange «My Song» falt av dekket på et lasteskip under transport, og gikk tapt. 130-fots lange «My Song» falt av dekket på et lasteskip under transport, og gikk tapt.

]]>
Oppsiktsvekkende båter i Skagen Race https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52206 Vi har sjekket deltagerlisten på 273 båter og plukket ut noen godbiter. Vi har sjekket deltagerlisten på 273 båter og plukket ut noen godbiter.

]]>
Volvo Penta skal utvikle elmotorløsninger https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52198 Volvo Penta har store ambisjoner om elektrifisering for båter og anleggsmaskiner. Nå starter de opp et utviklingssamarbeid med Fountaine-Pajot. Volvo Penta har store ambisjoner om elektrifisering for båter og anleggsmaskiner. Nå starter de opp et utviklingssamarbeid med Fountaine-Pajot.

]]>
Elbåter kommer, tror svenskene https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=52157 Mye spennende på gang i Sverige, viser Nordens første elbåtmesse. Mye spennende på gang i Sverige, viser Nordens første elbåtmesse.

]]>
G til toppen