Sk i arkivet

Seilbter og utstyr

SEILmagasinet.no - Båter og utstyr Siste nytt fra Dufour https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49098 Verftene må stadig finne på nye løsninger for å få oppmerksomhet. Dufour har drevet mye av utviklingen. Nå er det badeplattformen som vil få mest oppmerksomhet. Verftene må stadig finne på nye løsninger for å få oppmerksomhet. Dufour har drevet mye av utviklingen. Nå er det badeplattformen som vil få mest oppmerksomhet.

]]>
Her er seilbåtene som kommer til Båter i Sjøen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49096 Antall nyheter er ikke imponerende, men det finnes noen gullkorn. Antall nyheter er ikke imponerende, men det finnes noen gullkorn.

]]>
Turversjon av regattabåt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49077 Ofcet 32 er bygget for IRC, ideell for shorthandseiling. Turversjonen kan du få med mer seil og lavere vekt. Ofcet 32 er bygget for IRC, ideell for shorthandseiling. Turversjonen kan du få med mer seil og lavere vekt.

]]>
Her er de nominerte båtene https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49003 Listen over potensielle Årets Båt i Europa-vinnere er klar. Her finner du høstens mest spennende nyheter. Listen over potensielle Årets Båt i Europa-vinnere er klar. Her finner du høstens mest spennende nyheter.

]]>
Bavaria med 65-foter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49004 Det tyske verftet sjøsetter en ny modell i C-serien til høsten. Det tyske verftet sjøsetter en ny modell i C-serien til høsten.

]]>
Hanse med nyhetsskred https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49000 Det tyske verftet vil lansere fire nye modeller i Cannes i september, alle aktuelle for Norge. Det tyske verftet vil lansere fire nye modeller i Cannes i september, alle aktuelle for Norge.

]]>
Jeanneau tenker nytt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48994 Sun Odyssey 440 blir første modell i ny serie. Den har flere interessante ideer. Sun Odyssey 440 blir første modell i ny serie. Den har flere interessante ideer.

]]>
Hallberg-Rassy 340 seiler https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48992 Den nye 34-foteren blir vist frem på Öppet Varv i slutten av august. Den nye 34-foteren blir vist frem på Öppet Varv i slutten av august.

]]>
Ny 50-foter fra X-Yachts https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48955 X-Yachts lanserer 49-foter i serien mellom Xp og Xc. X-Yachts lanserer 49-foter i serien mellom Xp og Xc.

]]>
Utfordrende start for «Aquatich» i ORCi VM https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48945 Den splitter nye båten hopper opp og ned på resultatlisten under se krevende forholdene. Den splitter nye båten hopper opp og ned på resultatlisten under se krevende forholdene.

]]>
Første modell i ny Oceanis-serie https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48935 Beneteau har en ny 50-foter som sin store nyhet for høsten. Båten bringer opp noen nye ideer. Beneteau har en ny 50-foter som sin store nyhet for høsten. Båten bringer opp noen nye ideer.

]]>
Neste generasjon Class 40 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48888 Mye har handlet om rigg, seil og vannballast. Her er en ny Class 40 med et radikalt skrog. Mye har handlet om rigg, seil og vannballast. Her er en ny Class 40 med et radikalt skrog.

]]>
80 åring ønsket å sette ny jorden rundt rekord https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48849 Stanley Paris skal seile jorda rundt på under 150 døgn med en ekstrem 53-fots turseiler. Stanley Paris skal seile jorda rundt på under 150 døgn med en ekstrem 53-fots turseiler.

]]>
Figaro 3 seiler etter sommeren https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48845 Verdens første serieproduserte foilende enskrogshavseiler er snart ferdig. Verdens første serieproduserte foilende enskrogshavseiler er snart ferdig.

]]>
Aquatich 40 på vannet, klar for VM https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48840 Aquatich 40 er blitt utviklet i Norge i samarbeid med Humphreys Yacht Design og skal delta i ORCi-VM i Italia. Aquatich 40 er blitt utviklet i Norge i samarbeid med Humphreys Yacht Design og skal delta i ORCi-VM i Italia.

]]>
Torqeedo øker kapasiteten https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48827 Produsenten av elektriske påhengere lanserer batterier med mer strøm, uten at vekt og størrelse går opp.  Produsenten av elektriske påhengere lanserer batterier med mer strøm, uten at vekt og størrelse går opp. 

]]>
Fra tanks til gocart https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48825 Colin Campbell har redusert båtstørrelsen med ni fot og er meget happy. Colin Campbell har redusert båtstørrelsen med ni fot og er meget happy.

]]>
100 år siden «Maud» ble sjøsatt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48755 For 100 år siden tok polarskipet «Maud» vannet for første gang. Det blir markert i Vollen i Asker i dag. For 100 år siden tok polarskipet «Maud» vannet for første gang. Det blir markert i Vollen i Asker i dag.

]]>
Katamaran med elmotor og elbilbatteri https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48721 Privilege 5 Hybrid blir 50-fot og får teknologi fra BMW. Privilege 5 Hybrid blir 50-fot og får teknologi fra BMW.

]]>
Seilbåtmarkedet er på vei opp av bølgedalen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48710 Analytiker Arve Halseths ferskeste rapport om seilbåtmarkedet er full av positive signaler. Analytiker Arve Halseths ferskeste rapport om seilbåtmarkedet er full av positive signaler.

]]>
Grand Soleil 34 gjenfødt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48682 Italienerne skal tilbake på regttabanen med snerten 34-foter. Italienerne skal tilbake på regttabanen med snerten 34-foter.

]]>
Ny 34-foter fra Hallberg-Rassy https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48657 Det tradisjonsrike verftet lanserer Hallberg-Rassy 340, nok en radikal modell. Det tradisjonsrike verftet lanserer Hallberg-Rassy 340, nok en radikal modell.

]]>
Her er oppfølgeren til Club Swan 42 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48651 New York Yacht Club med ny One Design på 37-fot. New York Yacht Club med ny One Design på 37-fot.

]]>
Magnus Rassy pirrer https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48637 En ny Hallberg-Rassy vil bli lansert under Öppet Varv i august. En ny Hallberg-Rassy vil bli lansert under Öppet Varv i august.

]]>
Tyskere som tenker nytt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=48636 Her er Bente 39, en båt fra en gjeng hipstere i Hamburg. Her er Bente 39, en båt fra en gjeng hipstere i Hamburg.

]]>
G til toppen