Sk i arkivet

Seilbter og utstyr

SEILmagasinet.no - Båter og utstyr Sjekk «Charal» foile på film https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51099 «Charal» er første båt av neste generasjon IMOCA 60, bygget for Vendee Globe. I helgen har det vært regatta.  «Charal» er første båt av neste generasjon IMOCA 60, bygget for Vendee Globe. I helgen har det vært regatta. 

]]>
Norsk importør av J/70 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51093 Magne Klann blir ny importør for J-Boats til Norge. Dette for å sikre en god oppbygging av regattaklassene J/70 og J/80 i Norge. Magne Klann blir ny importør for J-Boats til Norge. Dette for å sikre en god oppbygging av regattaklassene J/70 og J/80 i Norge.

]]>
Båtforhandlere ser positivt på fremtiden https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51088 God sommer og økt etterspørsel av nyere bruktbåter gjør det også enklere å selge ny båt, mener bransjen.  God sommer og økt etterspørsel av nyere bruktbåter gjør det også enklere å selge ny båt, mener bransjen. 

]]>
Vil gjøre eldrift billigere enn fossilt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51081 Green Marine utvikler en elektrisk påhenger. De har tro på en elektrisk framdrift, og har fått med seg eksperter på laget. Green Marine utvikler en elektrisk påhenger. De har tro på en elektrisk framdrift, og har fått med seg eksperter på laget.

]]>
Bavaria er reddet https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51076 Det tysk investeringsselskapet CMP går inn med friske penger i Bavaria, og den norske importøren er storfornøyd. Det tysk investeringsselskapet CMP går inn med friske penger i Bavaria, og den norske importøren er storfornøyd.

]]>
Solaris 44 mot X4.6 og Arcona 435 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51073 Italienske Solaris lanserer en ny 44-foter i Cannes. Økt bredde skal gi mer plass. Italienske Solaris lanserer en ny 44-foter i Cannes. Økt bredde skal gi mer plass.

]]>
I kø for å kjøpe katamaraner https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51068 Salget av båter med to skrog er i sterk vekst, og det er nå opptil tre års ventetid på de nye modellene. Se video av nye Fountaine Pajot Alegria 67. Salget av båter med to skrog er i sterk vekst, og det er nå opptil tre års ventetid på de nye modellene. Se video av nye Fountaine Pajot Alegria 67.

]]>
Excess Catamarans lansert i Cannes https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51064 Beneteau lanserer nytt katamaran-merke som skal leve parallelt med Logoon. Beneteau lanserer nytt katamaran-merke som skal leve parallelt med Logoon.

]]>
Bli med om bord i ClubSwan 50 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51039 Den mest oppsiktsvekkende båten på Båter i Sjøen er en knall rød seilbåt med sort mast til 15 millioner kroner. Den mest oppsiktsvekkende båten på Båter i Sjøen er en knall rød seilbåt med sort mast til 15 millioner kroner.

]]>
Messas billigste seilbåt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51045 For ca 350 000 kroner kan du få deg en sprek seilbåt med greie overnattingsmuligheter. Det er vanskelig å finne feil ved båten.  For ca 350 000 kroner kan du få deg en sprek seilbåt med greie overnattingsmuligheter. Det er vanskelig å finne feil ved båten. 

]]>
Verdenspremiere for Baltic 67 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51042 Baltic Yachts' site nyhet er diger, men verftets minste modell i dag. Baltic Yachts' site nyhet er diger, men verftets minste modell i dag.

]]>
Seascape blir First https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51035 Beneteau vekker liv i kjent merkevare etter oppkjøp. Beneteau vekker liv i kjent merkevare etter oppkjøp.

]]>
En smakebit av Båter i Sjøen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51034 I dag åpner Norges mest spennende båtutstilling, vi har alt vært å sett. I dag åpner Norges mest spennende båtutstilling, vi har alt vært å sett.

]]>
Les tester av båter utstilt på Aker Brygge https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51027 Det blir utstilt 34 seilbåter på Båter i sjøen som åpner i morgen. Vi har seilt de fleste av dem. Det blir utstilt 34 seilbåter på Båter i sjøen som åpner i morgen. Vi har seilt de fleste av dem.

]]>
Disse seilbåtene kommer til Båter i Sjøen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51025 Torsdag åpner Norges viktigste båtutstilling på Aker Brygge. Der kan du se flere seilbåter enn hva som ble vist i fjor. Torsdag åpner Norges viktigste båtutstilling på Aker Brygge. Der kan du se flere seilbåter enn hva som ble vist i fjor.

]]>
Jeanneau gjør det igjen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51020 Sun Odyssey 410 er bedre enn Årets Båt i Europa 2018. Vi har seilt båten som har verdenspermiere under Båter i Sjøen.  Sun Odyssey 410 er bedre enn Årets Båt i Europa 2018. Vi har seilt båten som har verdenspermiere under Båter i Sjøen. 

]]>
En test av hva som kommer https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51017 Det engelske America’s Cup laget viser sin treningsbåt for første gang.  Det engelske America’s Cup laget viser sin treningsbåt for første gang. 

]]>
Klart for Årets Båt i Europa-testing https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51002 Seks båter ligger klare på Ellös, og journalister fra hele Europa er på vei. Seks båter ligger klare på Ellös, og journalister fra hele Europa er på vei.

]]>
Stor nyhet fra Faurby https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50991 Faurby 460e kan tilpasses kunders ønsker, og det faller i smak. Faurby 460e kan tilpasses kunders ønsker, og det faller i smak.

]]>
Dette er trendy nå https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50959 Tidene forandres. Båtbrukere i Sverge vil heller leie enn å eie. Vi har snakket med en som har lykkes i ett tøft marked.  Tidene forandres. Båtbrukere i Sverge vil heller leie enn å eie. Vi har snakket med en som har lykkes i ett tøft marked. 

]]>
Klart for båtutstillinger i Sverige https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50930 Öppet Varv og Marstrand Boatshow drar i gang på fredag. Utstillerlisten viser at ikke alt er slik som før. Öppet Varv og Marstrand Boatshow drar i gang på fredag. Utstillerlisten viser at ikke alt er slik som før.

]]>
Dragonfly med to nyheter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50908 Den danske trimaranspesialisten oppgraderer 32-foteren, og lanserer en helt ny 40-foter, verftets største modell. Den danske trimaranspesialisten oppgraderer 32-foteren, og lanserer en helt ny 40-foter, verftets største modell.

]]>
Seilskip vil gjennoppstå, mener VPLP https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50905 VPLP er ledende innen seilbåtdesign, og mener vindkraft er løsningen for å redusere utslipp i skipsfarten. VPLP er ledende innen seilbåtdesign, og mener vindkraft er løsningen for å redusere utslipp i skipsfarten.

]]>
Beneteau vil kjøpe Bavaria https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50891 I løpet av sommeren har Beneteau kjøpt Delphia og Seascape. Den franske giganten er også med i budkampen om Bavaria. I løpet av sommeren har Beneteau kjøpt Delphia og Seascape. Den franske giganten er også med i budkampen om Bavaria.

]]>
Bavaria løfter seg https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=51026 Det tyske verftet tok sjanser da de engasjerte et nytt designteam og satset på en mer moderne stil. Cruiser 32 imponerer, og viser at verftet har gjort det meste riktig. Det tyske verftet tok sjanser da de engasjerte et nytt designteam og satset på en mer moderne stil. Cruiser 32 imponerer, og viser at verftet har gjort det meste riktig.

]]>
G til toppen