Sk i arkivet

Seilbter og utstyr

SEILmagasinet.no - Båter og utstyr VM motiverer til nytenkning https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50506 Verdensmesterskap i Nederland kombinerer målesystemene ORCi og IRC. Waarschip har utviklet en 36-foter for mesterskapet.  Verdensmesterskap i Nederland kombinerer målesystemene ORCi og IRC. Waarschip har utviklet en 36-foter for mesterskapet. 

]]>
Malö forsøker seg med en ny modell https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50480 M49 fra Malö Yachts viser viljen til å tenke nytt, men samtidig beholde kjerneverdiene. M49 fra Malö Yachts viser viljen til å tenke nytt, men samtidig beholde kjerneverdiene.

]]>
Enda en nyhet fra Dufour https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50458 Dufour 430 Grand Large utvider serien til åtte modeller i serien mellom 30 og 50 fot. Dufour 430 Grand Large utvider serien til åtte modeller i serien mellom 30 og 50 fot.

]]>
Digitalt kompass tillatt i Laser https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50456 Ny regel gjør den enkle jolla litt mer avansert. Ny regel gjør den enkle jolla litt mer avansert.

]]>
Stor nyhet til Leangbukta https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50419 Endelig er Bavaria C45 her, direkte fra verftet i Tyskland. Vi hat alt tatt en titt, og laget en video. Endelig er Bavaria C45 her, direkte fra verftet i Tyskland. Vi hat alt tatt en titt, og laget en video.

]]>
Wally, inspirert av TP52 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50367 «Nahita» er en 93-fots karbonmaskin som vil seile rundt det meste på sjøen. «Nahita» er en 93-fots karbonmaskin som vil seile rundt det meste på sjøen.

]]>
Najad legger ned egenproduksjon  https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50374 Verftet gjør store omstillinger. Sier opp ansatte, og flytter produksjonen. Verftet gjør store omstillinger. Sier opp ansatte, og flytter produksjonen.

]]>
39-foter med tre bad https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50369 Det er sjeldent 40-fotere har to bad. Dufour 390 har ett bad til hver lugar. Det er sjeldent 40-fotere har to bad. Dufour 390 har ett bad til hver lugar.

]]>
Turseiler for dagsetapper på 250 nm https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50318 Humphreys Yacht Design har utviklet en rask langturbåt med mange nyvinninger. Prisen er langt fra avskrekkende. Humphreys Yacht Design har utviklet en rask langturbåt med mange nyvinninger. Prisen er langt fra avskrekkende.

]]>
Vant ikke frem med hovedkrav, men får reparasjonen betalt https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50316 Halfdan Amundsen Solberg nådde ikke frem med sitt hovedkrav mot Dufour, men verftet er dømt til å betale erstatning til båteier. Halfdan Amundsen Solberg nådde ikke frem med sitt hovedkrav mot Dufour, men verftet er dømt til å betale erstatning til båteier.

]]>
Svenskene subsidierer elektriske båtmotorer https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50306 Den svenske regjeringen strør om seg med tusenlapper for å bedre miljøet på sjøen. Den svenske regjeringen strør om seg med tusenlapper for å bedre miljøet på sjøen.

]]>
Kul 34-foter som ikke innfrir https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50393 Forventningene til Grand Soleil 34 var skyhøye. Vi fikk fine seilopplevelser, men båten nådde ikke helt opp. Forventningene til Grand Soleil 34 var skyhøye. Vi fikk fine seilopplevelser, men båten nådde ikke helt opp.

]]>
Ingen skader på skrog på omtalt båt i rettsak https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50283 Dufours advokat hevder at båten omtalt i rettsaken hele tiden har vært sjødyktig. Dufours advokat hevder at båten omtalt i rettsaken hele tiden har vært sjødyktig.

]]>
Skype-gründer fra TP 52 til Fast40+ https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50296 Niklas Zennstrom legger listen langt høyere i en klasse i vekst i England. Nye Rán blir rå. Niklas Zennstrom legger listen langt høyere i en klasse i vekst i England. Nye Rán blir rå.

]]>
Windsurferen er 50, men ikke død https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50293 Når brettseilingen kom var det den originale Windsurferen som var å kjøpe. Nå kommer den ny og bedre utgave. Når brettseilingen kom var det den originale Windsurferen som var å kjøpe. Nå kommer den ny og bedre utgave.

]]>
Ny interessant tur-trimaran https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50254 Neel Trimarans lanserer ny modell på 47 fot, en båt med nye løsninger. Neel Trimarans lanserer ny modell på 47 fot, en båt med nye løsninger.

]]>
Katamaranprodusent tar over de fleste Dufour-aksjene https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50258 Dufour og Fountaine-Pajot slår seg sammen men vil fortsette som to merkevarer. Dufour og Fountaine-Pajot slår seg sammen men vil fortsette som to merkevarer.

]]>
Den optimale miksen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50392 Svært mange har forsøkt å skape en kombinasjon av turseiler og regattabåt. Få har lykkes som Bernt Lindquist, mannen bak Diva 34 SC. Svært mange har forsøkt å skape en kombinasjon av turseiler og regattabåt. Få har lykkes som Bernt Lindquist, mannen bak Diva 34 SC.

]]>
Betatt av sommeren https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50398 Ha kontroll på egne følelser ved båthandel, og lag avtaler. Ha kontroll på egne følelser ved båthandel, og lag avtaler.

]]>
«Lite Skin» er det nye hos seilmakeren https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50237 Ny teknologi bestående av fiber, gjør seilene sterkere og lettere. Ny teknologi bestående av fiber, gjør seilene sterkere og lettere.

]]>
Brukte turseilere for ungdommen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50241 Det er få nyere større seilbåter på bruktmarkedet, men det kryr av mindre enkle seilbåter. Det er få nyere større seilbåter på bruktmarkedet, men det kryr av mindre enkle seilbåter.

]]>
Vanntett og trådløst https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50232 Scanstrut har lansert en enklere måte å lade mobilen om bord. Scanstrut har lansert en enklere måte å lade mobilen om bord.

]]>
Grand Soleil 48 i to versjoner https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50223 Det italienske verftet går i en ny retning med modellprogrammet. Det italienske verftet går i en ny retning med modellprogrammet.

]]>
Gjør båten din «Smart» https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=50219 Glomex lanserer ett system som gir båteier full kontroll via mobilen. Vi fant nyheten på Sjøen for Alle på standen til Seatronic. Glomex lanserer ett system som gir båteier full kontroll via mobilen. Vi fant nyheten på Sjøen for Alle på standen til Seatronic.

]]>
De beste bruktbåtene for familien https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=38025 Leserne hjalp oss i 2016 med å kåre de beste bruktbåtkjøpene i ulike kategorier. Et år etter kan valgene fortsatt være aktuelle. Leserne hjalp oss i 2016 med å kåre de beste bruktbåtkjøpene i ulike kategorier. Et år etter kan valgene fortsatt være aktuelle.

]]>
G til toppen