SÝk i arkivet

SeilbŚter og utstyr

SEILmagasinet.no - Båter og utstyr Fem priser utdelt, her er vinnerne https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49844 Fire franske båter og en finsk gikk seirende ut i år. Fire franske båter og en finsk gikk seirende ut i år.

]]>
Bavaria C45 for charter, tur og regatta https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49868 Den nye 45-foteren fra Bavaria vises frem i tre ulike utgaver. Vi har vært ombord i alle tre.  Den nye 45-foteren fra Bavaria vises frem i tre ulike utgaver. Vi har vært ombord i alle tre. 

]]>
Najad 395 imponerer https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49863 For 3,5 millioner kroner får du en mini-superyachyacht av Orust-kvalitet.  For 3,5 millioner kroner får du en mini-superyachyacht av Orust-kvalitet. 

]]>
Et trendskifte i Dusseldorf https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49857 Messen åpner i morgen, men vi har alt tatt en runde for å se på hva som vises. Det er mere nytt enn hva som er forhhåndannonsert.  Messen åpner i morgen, men vi har alt tatt en runde for å se på hva som vises. Det er mere nytt enn hva som er forhhåndannonsert. 

]]>
Lesernes kåring: Flerskrogsbåter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49789 Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem din favoritt i kategorien Flerskrogsbåter. Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem din favoritt i kategorien Flerskrogsbåter.

]]>
FarEast med sporty 37-foter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49847 Denne må jo bli sinnsyk morsom å seile. FarEast 37R kommer til sommeren. Denne må jo bli sinnsyk morsom å seile. FarEast 37R kommer til sommeren.

]]>
De mest spennende nyhetene til Dusseldorf https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49846 Det er i Tyskland det skjer. Her er de nye seilbåtene for 2018 Det er i Tyskland det skjer. Her er de nye seilbåtene for 2018

]]>
X-Yachts med nyhet i Dusseldorf https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49843 Det danske verftet viser frem en nyhet på 49-fot for tur og regatta. Det danske verftet viser frem en nyhet på 49-fot for tur og regatta.

]]>
Lesernes kåring: Spesielle båter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49788 Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem din favoritt i kategorien Spesielle båter. Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem din favoritt i kategorien Spesielle båter.

]]>
Bavaria slår på stortromma https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49835 Den tyske produsenten viser frem 25 båter, og har åtte verdenspremierer under messen i Dusseldorf. Den tyske produsenten viser frem 25 båter, og har åtte verdenspremierer under messen i Dusseldorf.

]]>
Ny langturseiler fra England https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49830 Southerly ble i sommer overtatt av Discovery. Nå har de utviklet en felles modell på 48-fot. Den får verdenspremiere i Dusseldorf. Southerly ble i sommer overtatt av Discovery. Nå har de utviklet en felles modell på 48-fot. Den får verdenspremiere i Dusseldorf.

]]>
Prisbombe fra Polen https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49829 Viko 35S har italiensk design og fornuftige l√łsninger, men har en pris som en bruktb√•t. Viko 35S har italiensk design og fornuftige l√łsninger, men har en pris som en bruktb√•t.

]]>
Fremtidens l√łsning kj√łpt av Navico https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49828 Svenske HOC Yachts har utviklet morgendagens cockpit, det har ikke g√•tt usett. Svenske HOC Yachts har utviklet morgendagens cockpit, det har ikke g√•tt usett.

]]>
Lesernes k√•ring: Luksuri√łse seilb√•ter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49787 √Örets b√•t i Europa-prisen blir delt ut ¬†20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme p√• sine favoritter. Stem frem den beste familieturseileren. √Örets b√•t i Europa-prisen blir delt ut ¬†20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme p√• sine favoritter. Stem frem den beste familieturseileren.

]]>
Nytt og annerledes fra Nederland https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49810 Saffier Yachts har nettopp sj√łsatt sin nye 37-fots dagseiler. Saffier Yachts har nettopp sj√łsatt sin nye 37-fots dagseiler.

]]>
F√¶rder’n brakte publikum til seilsporten https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49807 Det SEILmagasinet lagde av innhold rundt F√¶rderseilasen, tiltrakk seg desidert mest oppmerksomhet i 2017. Det SEILmagasinet lagde av innhold rundt F√¶rderseilasen, tiltrakk seg desidert mest oppmerksomhet i 2017.

]]>
Lanserer bunnstoff basert på rekeskall https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49804 Et selskap i Haugesund har utviklet ett produkt av rekeskall som de mener vil revolusjonere begroing. Et selskap i Haugesund har utviklet ett produkt av rekeskall som de mener vil revolusjonere begroing.

]]>
Lesernes kåring: Raske turseilere https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49786 Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem den beste raske turseilere. Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem den beste raske turseilere.

]]>
St√łmlinjeformet dekkshusb√•t https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49793 Wauquiez utvikler en ny modell som kan bli en dr√łmmeb√•t for mange nordmenn Wauquiez utvikler en ny modell som kan bli en dr√łmmeb√•t for mange nordmenn

]]>
Lesernes kåring: Familieturseilere https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49785 Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem den beste familieturseileren. Årets båt i Europa-prisen blir delt ut  20. januar. Frem til da kan SEILmagasinets lesere stemme på sine favoritter. Stem frem den beste familieturseileren.

]]>
Aktuelle båtmesser i 2018 https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49784 Båtmesser kan være et godt påskudd for en hyggelig reise. Her er en oversikt over messer i Norge og utlandet i 2018. Båtmesser kan være et godt påskudd for en hyggelig reise. Her er en oversikt over messer i Norge og utlandet i 2018.

]]>
Båtfolkets favorittmesser https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49783 Det finnes båtmesser over hele verden, og enkelte av dem kan være et godt påskudd for en hyggelig langweekend i 2018. Her forteller veteraner om sine favorittmesser. Det finnes båtmesser over hele verden, og enkelte av dem kan være et godt påskudd for en hyggelig langweekend i 2018. Her forteller veteraner om sine favorittmesser.

]]>
Seascape med allsidig seiljolle https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49781 Seascape 14 blir både en enmanns og en tomanns jolle. Seascape 14 blir både en enmanns og en tomanns jolle.

]]>
Fransk båtbransje skriker etter folk https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49777 Båtbyggerne i Frankrike trenger mer enn 1000 nye arbeidere for å levere nok båter i nærmeste fremtid. Båtbyggerne i Frankrike trenger mer enn 1000 nye arbeidere for å levere nok båter i nærmeste fremtid.

]]>
Bavaria med to nyheter https://www.seilmagasinet.no/innhold/Seilbater-og-utstyr/?article_id=49767 Bilder av ny 45-foter er alt lekket. Verftet overrasker med en ny 50-foter i tillegg.  Bilder av ny 45-foter er alt lekket. Verftet overrasker med en ny 50-foter i tillegg. 

]]>
GŚ til toppen