Søk i arkivet

Seilforeninger

Foreningssaker

NORGES SEILFORBUND Mye trening bak internasjonalt gjennombrudd

Med 2. plass i verdenscup-finalen i Marseilles i juni fikk Hermann Tomasgaard sitt definitive internasjonale gjennombrudd i Laser Standard. Mye trening ligger bak.

Norges Seilforbund Opplevelse i stedet for resultater

At man skal forsøke å gi seilerne opplevelser i stedet for å ha fokus på regattaresultater, synes å være gjennomgangsmelodien fra årets klubbkonferanse.

Bergens Seilforening Nytt administrasjonssystem - Havneweb

Bergens Seilforening har i 2018 tatt i bruk et nytt, nettbasert verktøy for administrasjon av medlemsmassen og havnen.

Norges Seilforbund – Treneren må se hele seileren

– En trener skal ikke bare kunne lære sine utøvere det tekniske, de må kunne se hele seileren som person og hvilke behov hver enkelt seiler har for å utvikle seg.

Fredrikstad Seilforening Christoffer Sørlie satser mot OL

Christoffer Sørlie fra Trosvik fikk Stifternes Pokal for 2017 i Fredrikstad Seilforening. Vi har tatt en prat med Christoffer før årets sesong.

Norges Seilforbund Norsk Seilsportsliga utvikler seg videre

Opprettelsen av seilsportsligaen i 2015 var et djervt tiltak. Anskaffelsen av fem J/70-er var et stort økonomisk løft for NSF. Men ligaen fikk den oppslutningen som vi hadde håpet på, og den er blitt en stor sportslig suksess. Den engasjerer mer enn 30 seilforeninger som seiler i to divisjoner med stor spredning over landet. Det er så mye som en fjerdedel av vår medlemsmasse!

KNS J/70 Båtpool - du seiler – KNS gjør jobben

KNS Båtpool er for deg som vil bruke mest mulig tid på sjøen, uten å bekymre deg for vedlikehold og oppbevaring. Den kjedelige delen av jobben gjør KNS.

Åsgårdstrand Seilforening Seilsportsligaen 2018 - innholdsrik sesong i vente

Forberedelsene til årets seilsportsliga er godt i gang.

Bodø Seilforening Vestfjordseilasen 2018 - tradisjonsrik regatta for 37. gang

Lørdag 30. juni arrangerer Bodø Seilforening Vestfjord­seilasen for 37. gang. Dette er Nord-Norges største regatta, og det har også etter hvert blitt en regatta med mange fine tradisjoner.

Askøy Seilforening Hjeltefjordtrimmen 2018

Når dette leses er allerede første regatta i Hjeltefjordtrimmen 2018 arrangert.

Nesodden Seilforening Storbåtutvalget med variert program

Onsdagseilasene er i gang allerede, og det tas imot nye påmeldinger underveis i sesongen for de som måtte ha hatt litt sein sjøsetting etter lang vinter.

Tønsberg Seilforening Pinseleiren 2018 - velkommen til seilmoro på Fjærholmen

Tønsberg Seilforening ønsker igjen velkommen til pinseleir på Fjærholmen.Med tidlig pinse håper foreningen alle husker å ta med seg nok varme klær.

Asker Seilforening Årets regattaer byr på tradisjon og fart

Asker Seilforening byr på det meste gjennom årets regattasesong: kjølbåt-, jolle- og brettseilere kan se frem til tradisjonsrike regattaer. Nytt i år blir regatta for Waszp – foilende joller.

NOR Rating Sikkerhet på sjøen handler ikke bare om utstyret

Seiling er en trygg aktivitet. Ubehagelige situasjoner kan oppstå, men det er heldigvis langt mellom de alvorlige hendelsene.

Asker Seilforening Oslofjorden Rundt 2018 - perfekt sesongstart

Oslofjorden Rundt er en ypperlig anledning til å teste båt og mannskap ved sesongstart både for glade amatører og for ivrige regattaseilere.

NOR Rating Østfold - samarbeid over grensen

Hvordan kan vi få flere ut på fjorden? Kan vi få ut flere enn de mest keene regattaseilerne? Hvordan kan vi gjøre eventene mer attraktive?

Gå til toppen