Familieferie i båt:

INGEN VÆRFORBEHOLD: De skal noe til å tvinge familien Brynhildsen ned fra flybridge de neste ukene. Uansett vær, det er her oppe de trives på overfarten.

Oppskriften på harmoni ombord

- Ingenting kan stoppe oss fra en vellykket båtferie, sier familien Brynhildsen fra Nøtterøy. Den erfarne båtfamilien gir de beste tipsene for tre uker i bobåt.

Skal du på båtferie i sommer? Og spør om den blir vellykket? Det er faktisk opp til deg som skipper, for du må ha to tanker i hodet på én gang. Den ene går på god turplanlegging sammen med kone og barn. Den andre går på at du ikke alltid må stå på din rett i møte med andre båtturister. Et smil, et nikk, en tommel opp og en ydmyk holdning skal til for å bevare det gode humør både i og utenfor båten.

En båtfamilie med noen ferieturer bak seg planlegger gjerne i god tid før avreise, akkurat som familien Brynhildsen på Nøtterøy i Færder kommune. I år blir det første ferietur i sin nyinnkjøpte bruktbåt, en velholdt Viksund 360 St. Cruz. Denne familien kan se tilbake på mange båtferier langs norske- og svenskekysten i flere forskjellige båter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER