ANNONSØRINNHOLD FRA MERCURY

BÅTPAKKER: På Mercury Days har vi kampanjer på større og mindre båtpakker med motor.

Sommeren blir morsommere med båt

Vil du på vannet i sommer? Det er ennå ikke for sent å skaffe seg på båt. Kom på Mercury Days 19. til 21. mai.

Sommeren er best på vannet, og det er ennå ikke for sent å skaffe seg båt til årets sommer. Utvalgte Mercury-forhandlere langs hele kysten arrangerer Mercury Days i april og mai. Her får du blant annet kampanjetilbud på gummijoller med små og mellomstore motorer. Du kan velge mellom tre båtpakker med ulike motorstørrelser, den minste en liten gummijolle med 3,5 hk Mercury for kun 16 000 kroner og den største en RIB med 9,9 hk Mercury.

Les mer om Mercury Days og båtpakkene her

Mercury Days 19-21. mai 2022

Finn en båtpakke som passer for deg. Alle deltakende forhandlere holder åpent i løpet av disse åpningstidene:

Tors-Lør: kl. 10.00-18.00 Lør: kl. 11-16

Få mer informasjon om Mercury her

Hos våre forhandlere kan du også oppdatere deg om siste nytt om båtlivet, og få tips og råd til et godt båtliv. Vi har mange spennende nyheter å by på også for deg som allerede har båt.

Blant annet kan vi fortelle deg om SmartCraft, en elektronisk pakke som gjør båtlivet enklere, sikrere og mye morsommere. På Mercury Days kan vi også demonstrere vårt sikkerhetssystem «1st Mate», som automatisk stopper båten om båtføreren faller over bord, og som kan varsle om tyverier og andre hendelser.

I løpet av de siste årene har Mercury utviklet nye og mer drivstofføkonomiske motorer. Med dagens bensinpriser kan det lønne seg å skifte ut den gamle motoren med våre nye og effektive modeller. Om du vil skaffe deg ny båt, eller bare bli en smartere båteier, kom om innom oss på Mercury Days!

Du finner oss på Mercury Days her

Finn en båtpakke som passer for deg på Mercury Days. Du kan velge mellom ulike størrelser på båt og motor.