Søk i arkivet

Prisgunstige kvalitetsseil

Rolly Tasker Sails Sailmaker har produsert seil siden 1949 og er spesialister på turseil.

Rolly Tasker Sails Sailmaker er verdens største seilmaker som tilbyr kundetilpassete seil. Loftet ble startet av australske ROLLY TASKER, som tok OL-gull i Melbourne i 1956. Toppseileren og seilmakeren var engasjert av det australske America’s Cup-laget på 60-tallet, og etablerte seilloft i en rekke land.

Seilloftet i Thailand stod ferdig i 2006 og er topp moderne. Arealet er på imponerende 9000 kvm og loftet holder femstjerners standard.

Samarbeid med Gran Seil

Gran Seil og Rolly Tasker har samarbeidet over mange år. Gran Seil står ansvarlig for målene og spesifikasjonen av hvert enkelt seil. Tasker leverer konstruksjon og utførelse.

Denne løsningen har vært til glede for mange av våre kunder som ønsker gode seil til en konkurranse dyktig pris!

Salgssjef Henning Paur i Gran Seil.

Salgssjef Henning Paur i Gran Seil.

– Vi er stolte av å kunne tilby gode seil til hyggelig priser, sier Henning Paur, salgssjef hos Gran Seil.

Rolly Tasker Sails er først og fremst spesialister på dacron-seil. De deler produksjonen sin i tre segmenter for at det skal være lett for kundene å identifisere seg med bruksområdet for inshore, costal og offshore.

Inshore

Seil til små båter som seiler innenskjærs. Kundene er typisk dagseilere. Båtstørrelser som har glede av inshore-seil er normalt fra 12–26 fot. Båter som Askeladden og Maxi 77 er gjengangere på kundelisten.

Genua fra Rolly Tasker.

Genua fra Rolly Tasker.

Costal

I det norske markedet er RTS Costal-seil beregnet på båter som ferdes langs kysten og i Skagerrak. Doble panelsømmer øker slitestyrken, formstabilitet økes ved bruk av nyansert dukvalg. Det brukes forskjellige spesifikasjoner på duk til høysmale storseil og fokker i forhold til genuaer, som kan være brede i forhold til lengden på forliket. Solide reveforsterkninger, i kombinasjon med godt håndverk, gjør valget av costal-seil naturlig for båter i størrelsen fra 25–40 fot. Trygg familleseiling på overnattingsturer står ofte i fokus for disse kundene.

Offshore

Kunder som seiler over lange distanser eller til og med jorden rundt, velger offshore-seil. Denne serien er dimensjonert for selv de tøffeste og lengste havseilasene. Seilene utstyres med solide detaljer, som skinnforsterkninger i hjørnene for slitestyrke, og minimum triple sømmer i panelene. Ekstremt lang levetid kjennetegner disse seilene. I vårt marked er det særlig de større båtene som har gleden av høyeste kvalitet dacron-duk med lang levetid og fornuftig pris.

Kampanje på spinnaker og gennaker!

Vi har spinnakere og gennakere liggende klare for levering i blå farge eller blå med rød stjerne. Arealet varierer fra 29–300 kvm. Vi leverer også bergestrømpe til seilene.

Kontakt Henning Paur og seilet kan være deg i hende i løpet av 1–3 uker! Husk også å be om tilbud på skjøter og fall.

Gå til toppen