Søk i arkivet

Spesialtilbud til abonnenter

Jordomseileren Jimmy Cornell har utgitt et nytt havatlas med oversikt over vind og strøm på verdens hav. SEILmagasinets abonnenter får signert utgave til spesialpris.

Har du tenkt deg på langtur? Da er Jimmy Cornells Ocean Atlas til stor hjelp. Her finner du statistisk informasjon om vind og strøm på verdenshavene. Boka gir også oversikt over de vanligste seilingsrutene for langturer.

Havatlaset er utstyrt med diagrammer som viser fremherskende vindretninger og strømretninger for ulike tider av året. Her finner man også oversikt over de vanligste rutene for tropiske orkaner.

Data baserer seg på satellittobservasjoner og værmålinger gjennom de siste 25 årene. Målgruppen er langturseilere, men boken er også benyttet av fiskere og om bord på marinefartøyer, opplyser Cornell til SEILmagasinet.

Boka koster 69 britiske pund (drøye 700 kroner), mens SEILmagasinets abonnenter får rabatt på boka, og samtidig en dedikert hilsen fra Cornell. Prisen for våre abonnenter er 50 britiske pund pluss frakt. Tilbudet gjelder til 20. mars i år.

Abonnenter som ønsker å bestille boka kan sendes epost med SEILmagasinet i emnefeltet til books@cornellsailing.com.

LANGTUR: Ocean Atlas er nyttig for
alle som vil seile langt.

LANGTUR: Ocean Atlas er nyttig for alle som vil seile langt.

Gå til toppen