Søk i arkivet

SIKKERHET: Utstyr må til for å holde høy sikkerhet, men det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal velge.
SIKKERHET: Utstyr må til for å holde høy sikkerhet, men det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal velge.  

Elektronikk som kan redde liv

Det er en jungel å velge sikkerhetsutstyr for båt. Magnus Sunnarvik Ween i CT Marine kommer til Heitmann Marin i Drøbak for å gi råd.

Ikke bli en del av ulykkesstatistikken. Det er en økning i branner og ulykker med lystbåter. CT Marine forteller om tiltak for å forebygge uhell og hva gjør man når uhellet er ute. Foredraget tar for seg enkle produkter som redder liv, og hvordan man forbereder seg til langtur med barn.

CT Marine har med seg perfekte julegaver til båtfamilien. Gode priser til alle som kommer besøker Heitmann Marin til helgen, tilbud på VHF, AIS, Nødpeilesendere, sikkerhetsutstyr og service/montering i vintersesongen.

Les mer her

Foredraget om sikkerhetselektronikk holdes lørdag 1. Desember kl 13 hos Heitmann Marin. Foredraget tar for seg sikkerhetsaspektet ved VHF og AIS, og inneholder svært matnyttig påfyll slik at du stiller enda sterkere til neste års båtsesong!

Send påmelding her

Velkommen til båtmesse og foredrag hos Heitmann Marin 1. og 2. desember (åpent 1200-1700)

Besøk gjerne julebyen Drøbak i samme slengen.

HEITMANN. Utstillingshallen byr
på et bredt utvalg Jeanneaubåter, og enten du er
på jakt etter seil- eller motorbåter er vi sikre
på at du finner noe som passer dine behov.

HEITMANN. Utstillingshallen byr på et bredt utvalg Jeanneaubåter, og enten du er på jakt etter seil- eller motorbåter er vi sikre på at du finner noe som passer dine behov.

 

Gå til toppen