Søk i arkivet

Nordens største båtsenter

Storbåtmessen ønsker velkommen med over 100 utstilte båter, blant dem mange spennende 2019-nyheter. Her kan du se på store og små båter i fred og ro, og du kan parkere gratis.

Visste du at Leangbukta Maritime Senter har mer enn 100 utstilte båter fordelt på til sammen 7000 kvadratmeter lokaler?

ASKER: Leangbukta ligger cirka to
mil vest for Oslo.

ASKER: Leangbukta ligger cirka to mil vest for Oslo.

I Leang­bukta i Asker finner du Nordens største båtsenter med svært mange kjente båtmerker samlet på ett sted.

Du finner mye å velge mellom enten du er på utkikk etter dagsturbåt, bobåt, seilbåt eller båtutstyr. Anerkjente importører og forhandlere holder til side om side, og kan hjelpe deg til å finne den båten som passer best for deg og din lommebok.

Leangbukta Maritime Senter er unikt. Det er en permanent utstilling som er åpen for publikum hele sesongen. Ingen andre steder er så mye kunnskap og et så godt utvalg samlet.

 

Fra hele landet

Stadig flere oppdager fordelen med den intime båtmessen i Asker. I starten kom alle besøkende fra nærområdet, men i de senere årene kommer det stadig flere langveisfra. Det var i 2016 det virkelig tok av. Da var det ikke bare besøk fra hele landet, men også salg til store deler av landet, blant annet til Nord-Norge. Mange som kommer langveisfra kombinerer Storbåtmessen med messen i Lillestrøm.

Den gode sommeren i 2018 har gjort noe med folks innstilling til båtlivet. Det er på sjøen det er best å være når solen skinner, og ikke noe er bedre enn å ta en liten båtur etter jobb, kombinert med en dukkert, og kanskje innta middagen i Middagsbukta. Da får man en følelse av ferie, selv de sommerdagene man må jobbe.

BESØK: Det er ventet mange
besøkende til Storbåtmessen i Leangbukta som starter
14. mars og går over ni dager.

BESØK: Det er ventet mange besøkende til Storbåtmessen i Leangbukta som starter 14. mars og går over ni dager.

Kjente merkevarer

I Leangbukta vil du kunne se et bredt utvalg av modeller fra kjente markedsledere som AMT, Bavaria, Beneteau, Coaster, Draco, Dufour, Explorer, Greenline, Linssen, Marex, Maritimo, Nimbus, Nordkapp, OceanMaster, Paragon, Rhea, Quicksilver, Saga, SeaRay, Silver og Windy. Under Storbåtmessen er hallene proppfulle av nye 2019-modeller som vi gleder oss til å vise frem.

I Leangbukta kan du se på båtene i fred og ro uten alt for mye trengsel, og du kan parkere gratis. Vi som stiller ut har stort sett god tid til en båtprat med besøkende. Og foruten utstilte båter, finner du også seilloft, systue, båtutstyrsbutikk, opplagshall og båtverksted i Leangbukta. Sjelden finner du så mye kunnskap om båt samlet på ett sted som her.

God tradisjon

I 2019 er det sjette år på rad at Storbåtmessen arrangeres, og besøket har vokst fra år til år. Harald Korn i Giramar beskriver utstillingen som en handlegate med syv store butikker. Selv byr han på et stadig større utvalg, som i år omfatter båter med utenbordsmotor fra Beneteau, Sea Ray og Hydrolift, og luksuriøse motorbåter fra Linssen, Maritimo, Rhéa og Explorer.

Førstnevnte Linssen er eksklusive stålbåter fra Nederland. Giramar er også importør og forhandler av seilbåter fra Beneteau og CNB.

GIRAMAR: Her finner du 5 seilbåter fra 14 til 42 fot fra Beneteau, i tillegg til motorbåter fra Linssen, Rhéa, Sea Ray, Hydrolift og Explorer. Utstillingslokalet går over to etasjer og er på ca 1600 kvm.

GIRAMAR: Her finner du 5 seilbåter fra 14 til 42 fot fra Beneteau, i tillegg til motorbåter fra Linssen, Rhéa, Sea Ray, Hydrolift og Explorer. Utstillingslokalet går over to etasjer og er på ca 1600 kvm.

I Leangbukta finner du også seilbåter fra Dufour og Bavaria, som alle er populære båter med lang fartstid på det norske markedet.

DUFOUR: W-Yacht stiller ut både en 38-foter og en 41-foter sammen med seilbåtene fra Beneteau.

DUFOUR: W-Yacht stiller ut både en 38-foter og en 41-foter sammen med seilbåtene fra Beneteau.

I nabolokalet til Giramar finner du Refsnes Marine, som blant annet selger norskproduserte bobåter fra Saga Boats på Selje, men også daycruisere og skjærgårdsjeeper fra Nordkapp og Zodiac RIB-er. W-Yacht selger franske seilbåter fra Dufour og gedigne trawlere av merket Explorer, samt Greenline.

SAGA OG REFSNES MARINE: Stiller ut 20 modeller fra Saga Boats, Nordkapp og Quicksilver på 700 kvm.

SAGA OG REFSNES MARINE: Stiller ut 20 modeller fra Saga Boats, Nordkapp og Quicksilver på 700 kvm.

Aaby Marine lokker med lekre motorbåter som Windy, Nimbus og Paragon Yachts. De hevder de kan tilby Nordens beste utvalg på ekslusive day- og weekendcruisere. Dette er planende motorbåter, fra daycruisere til store bobåter, samlet under ett tak.

AABY MARINE: Her finner du båter utstilt fra Windy, Draco, Nimbus, og Paragon på 600 kvadratmeter.

AABY MARINE: Her finner du båter utstilt fra Windy, Draco, Nimbus, og Paragon på 600 kvadratmeter.

I etasjen over holder Fritid-Senteret til. Her finner du litt mindre og rimeligere båter med utenbordsmotor fra produsenter som OceanMaster, Coaster, AMT og Silver.

FRITID-SENTERET: I andre etasje er det et utstillingslokale på 600 kvadratmeter hvor det er stilt ut 14 båter fra OceanMaster, AMT, Coaster og Silver.

FRITID-SENTERET: I andre etasje er det et utstillingslokale på 600 kvadratmeter hvor det er stilt ut 14 båter fra OceanMaster, AMT, Coaster og Silver. Foto: SEILmagasinet

Vegg i vegg med Aaby Marine finner du de anerkjente båtene fra norske Marex. Dette er lekre og moderne bobåter i størrelsen fra 31 til 37 fot med eller uten akterkabin.

Sist, men ikke minst, er Leangbukta tilholdssted for Bavaria Båt Norge, som tilbyr både motorbåter og seilbåter fra det anerkjente tyske verftet.

Kunnskap på ett sted

I Leangbukta finner du kun seriøse forhandlere. De fleste her har holdt på i årevis, og er godt etablerte. Når du besøker oss treffer du selgere som har jobbet med disse båtene i årevis. De har brukt mengder av tid på verftene, og satt seg inn i kundenes behov. Her treffer du folk som kan hjelpe deg med reservedeler, eller gi deg tips om service og vedlikehold. Service og vedlikehold er det også ved sjøkanten i Leangbukta.

Kom til Leangbukta under Storbåtmessen, og la oss hjelpe deg med å finne din drømmebåt. Her kan du sammenligne merker og modeller i ro og mak, kanskje få en kaffekopp og en vaffel, og prate båt med kunnskapsrike og entusiastiske forhandlere. Og husk at vi er her for deg hele året

Velkommen til Nordens største båtsenter!

Gå til toppen