Søk i arkivet

Navigare Yachting satser stort i Norge

Etter å ha blitt seilbåtselgeren nummer en i Sverige, mener det svenske selskapet at det nå er Norges tur.

DELINGSØKONOMI: Godt
vedlikeholdsprogram gjør at båten holder seg godt over
mange år.

DELINGSØKONOMI: Godt vedlikeholdsprogram gjør at båten holder seg godt over mange år.

Markedet for seilbåter er i forandring. Det er også måten vi reiser, og bruker båt på. Det er Navigare Yachting et godt eksempel på. I Sverige blir det bare solgt en håndfull nye seilbåter på den tradisjonelle måten, mens Navigare selger i massevis. Kjøper du en båt gjennom Navigare Yachting, så er det en investering som gir avkastning, enten i form av verdier som kan benyttes i ulike former for ferie, eller som utbetaling.

Gode avkastninger

Å være en Navigare Yacht Investor betyr at du har sikret din investering. Selskapet tar hånd om alt det praktiske. Du kan seile når du vil, ikke bare på din egen båt, men også andres båter, rundt om i verden. Disse feriene kan finansieres med poeng som er avkastning fra din investering. Med hjelp av Navigares kunnskap, fremragende service og høye standard er du garantert problemfri seilferie og i tillegg kan du få returnert opp til 84% av investeringen på din seilbåt.

Ulike investeringsprogram

Navigare Yachting har flere gode investeringsprogram som tilpasser seg kjøpers behov. Tilgang til penger, risikovalg og egeninnsats avgjør hva som er best av de tre programmene. Navigare Smart krever minst penger. Her betales båten bare med 55 prosent av kjøpesummen, mens restbetalingen finansieres av leieinntektene. Navigare Komplett er den tryggeste formen, som også gir avkastning. Båten finansieres 100 prosent, mens service, vedlikehold og forsikringer dekkes av Navigare Yachting uten ekstra kostnad. Her får eier opp til 10 prosent fast avkasting i syv år. 

Navigare Ultimat gir størst fortjeneste, opptil 14 % i syv år. Service, vedlikehold og forsikringer er båteierens ansvar, men får da også 70 prosent av leieinntekten. 

 

Les mer om Navigare Yachtings kampanje her

FRIHET: Med opplegget til Navigare
Yachting kan du velge selv hvor du vil seile, hele året.

FRIHET: Med opplegget til Navigare Yachting kan du velge selv hvor du vil seile, hele året.

 

 

Fountaine Pajot Saona 47 – 2020

Invester i en Fountaine Pajot Saona 47 med levering i Middelhavet i 2020. Allerede i sommer kan du seile med hele familien. Navigare Yachting byr på flybilletter og skipper for opptil 8 personer på din nye båt, eller en båt i tilsvarende størrelse allerede i sommer.

Dette tilbudet er tilgjengelig i alle de tre tilgjengelig investeringsprogrammene.

Pris

Navigare Komplett
Ordinær pris: 739 770 €
17. mai kampanje 695 000 €
Fortjeneste 63 000 €/år i sju år

 

Navigare Smart
Pris: 380 900 €

 

Smart Low
Første betaling: 385 000 €
Andre betaling (59 mnd): 106 000 €
Fortjeneste år 6+7 57 000 €/år

 

Beneteau Oceanis 46.1

Akkurat nå tilbyr Navigare Yachting en ekstra seiluke i høysesong, når du investerer i en Beneteau Oceanis 46.1. Ønsker du skipper om bord, er det inkludert.  

Båten er klar for levering sesongen 2019 – du kan altså seile din helt nye Oceanis 46.1 i Middelhavet i sommer. Din brukte båt tas i innbytte. 

Båten er tilgjengelig i leasing-programmet Smart Low, der du går inn med lavest mulige innskudd på båten. 

Pris

Smart Low
Første betaling: 131 000 €
Andre betaling (59 mnd): 71 500 €
Fortjeneste år 6+7 22 000 €/år

 

Gå til toppen