ANNONSØRINNHOLD FRA VOLLEN MARINA

GJESTEBRYGGE: Det har vært stort belegg på Vollens nye gjestebrygge i sommer hvor besøkende setter pris på stedets fasiliteter.

Vollen Marina utvider stort

Vollen i Asker er under utvikling og forsterker tilbudet for båtfolk med næringslokaler og gjestebrygge.

I vinter kom Vollens nye gjestebrygge på plass. Den enorme brygga har blitt Askers nye utfartssted og byr på servering, servicefasiliteter og gjesteplasser for båt.

– Vi har hatt et overraskende høyt belegg på gjesteplassene i sommer, og det er tydelig at båtfolket i Indre Oslofjord har hatt et behov for et utfartssted i helger og ettermiddager. Vollen byr på det båtfolket ønsker. Vi har faktisk alt fått booking på gjesteplasser for sommeren 2022, forteller Morten Gjeruldsen i Vollen Marina.

Helårsdrift

Vollen byr på det meste av fasiliteter hele året rundt, og havna er isfri. Det er mindre press på det nye bryggeanlegget utenom høysesong. Brygga er der med servering- og servicefasiliteter på plass, ypperlig egnet som eventbrygge med kort vei til åpent farvann. Gjestehavnen og Vitos Restaurant er åpen hele vinteren!

Nye næringslokaler; 1. etasje med 850 kvm unike lokaler til leie på brygga

– Vi legger opp til å ha aktiviteter og arrangement fra brygga, både vår og høst. Vi har akkurat holdt et svært vellykket elbåtmesse som startet med en elbåtkonferanse på Oslofjordmuseet i Vollen, stedet er perfekt for produktlanseringer, prøvekjøringer og seminarer, forteller Gjeruldsen.

Tettsted i vekst

På bryggekanten i Vollen bygges det nå nye leieligheter med næringslokaler på bakkeplan.

– De nye næringslokalene vil være perfekte for maritime virksomheter. Vi etterlyser også andre konsepter som kan passe inn. Det er få steder som ligger så nært sjøen, så tett til båtfolket og med det meste av fasiliteter i nærheten, mener Gjeruldsen.

ISFRITT: Vollen båthavn ligger sentralt i Oslofjorden, og er som regel isfri
SERVERING: På den nye gjestebrygga/eventbrygga er det en enkel servering med alle rettigheter.
SERVICE: Den nye brygga har en etasje under vann med dusj, toaletter, vaskerom og trimrom.
UTBYGGING: Slik blir nye Vollen med leiligheter og næringslokaler helt på bryggekanten.