Nye abonnenter hver dag

Ønsker du å få tilgang til landets største artikkelsamling om seiling? SEILmagasinet får nye digitale abonnenter daglig. Se video.

Publisert Sist oppdatert

–      Digitalt abonnement på SEILmagasinet er i ferd med å bli en suksess. Hver dag får vi inn nye abonnenter via nettsidene våre, forteller opplagssjef Hans Petter Jensen i Norsk Maritimt Forlag.

Plussartikler

Digitalt abonnement på SEILmagasinet omfatter tilgang til alle plussartiklene på seilmagasinet.no samt alle artiklene i appen. I praksis betyr dette tilgang til alle artiklene som har stått på trykk i både SEILmagasinet og Seilas fra og med 2006.

–      Alle artiklene er søkbare slik at det er raskt og enkelt å finne stoffet man ønsker, enten dette er artikler om seiltrimming, navigasjon, havne- og turtips, tester av båter eller praktisk stoff om vedlikehold av båten, sier utgiver Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag.

Se magasinarkiv her

App

SEILmagasinet-appen finner du i App Store og Google Play. Denne kan lastes ned gratis, og abonnenter kan logge seg inn med sin epost og få tilgang til samtlige utgaver av magasinet fra og med 2006.

Last ned SEILmagasinet-appen her

Epost

Epostadressen er også nøkkelen for å logge deg inn på plussartiklene her på seilmagasinet.no. Trykk på «logg inn» øverst til høyre på siden. Da åpner det seg en fane under «logg inn»-feltet hvor du kan trykke på «Få passord». Da får du tilsendt passord på mail, som du skriver inn i passordfeltet.

Nå får du tilgang til «Min Side», hvor du kan velge å skrive inn ditt eget passord, som er enklere å huske. Du må gjøre dette innen 30 minutter for å sette nytt passord.

Bli abonnent her

Se video som viser hvordan får tilgang til indrefileten av innhold på seilmagasinet.no.