Markedsføring

Vil du kjøpe bilder, video eller artikler til bruk på hjemmeside, reklametrykk eller i media?

Da kan vi hjelpe deg. Vi kan levere innholdet som trekker kundene til din hjemmeside, og legger merke til din Facebook-kampanje. Vår ekspertise er å kommunisere med seilerne.

Norsk Maritimt Forlag har titusener av bilder av seiling, regattaer, seilbåter og skjærgårdsidyll tatt av flere av Norges beste fotografer på området. Vi kan også by på tusenvis av artikler om seiling, havner og farvann, navigasjon og sjømannskap og kystkultur. Kjøp bilder fra seiling og båtliv her.

Artikler

Vil du styrke innholdet på din hjemmeside eller lage fine brosjyrer eller kundemagasiner?

Vi kan levere digitale bilder og artikler i PDF-format til bruk i særtrykk, på hjemmesider for bedrifter, eller til bruk i brosjyrer eller artikler. Vi kan også hjelpe til med kundemagasiner. Blant våre oppdrag er Storbåtmesse-magasinet for Leangbukta Maritime Senter. Du kan enkelt søke opp artikler som har stått på trykk i magasinene Båtmagasinet og SEILmagasinet. Husk at prisen for kommersiell bruk av artikler er en annen enn til privat bruk (egen lesing).

Vi tilbyr også å lage og presentere annonsørinnhold i våre publikasjoner samt i sosiale medier. Artiklene kan inneholde tekst, bilder, video og 360 graders presentasjoner.

Se eksempler på annonsørinnhold

Video

Vil du nå ut til båtfolket med video gjennom egne nettsider, Youtube eller Facebook?

Da kan vi hjelpe deg. Levende bilder gjør båtlivet levende for folk, og gir næring til båtdrømmene.

Redaksjonen lager filmer fra prøvekjøringer, båtutstillinger, regattaer og reportasjer fra båtlivet langs kysten. Annonsørene kan nyte godt av video i sin markedsføring. Vi kan også lage video på oppdrag fra våre annonsører til bruk på deres egne nettsider eller facebooksider. Se SEILmagasinets youtube kanal her.

360 graders opptak

Vil du ha flere fornøyde besøkende på din nettside?

Virtual Reality kalles de nye bildene og videoene som gir 360 graders visning. Formatet egner seg ypperlig til presentasjon av båter. Vi har allerede fått flere oppdrag på 360 presentasjoner av båter fra bransjen. Vi leverer denne tjenesten som betalt oppdrag. Du kan bestille foto og video, og vi kan også stille med drone. (Inkluderer script for å legge 360 på din hjemmeside).

Web-TV

SEILmagasinet har i 2020 lansert Web-TV-sendinger. Vi sender kan hjelpe deg med å nå ut til et stort publikum av båtfolk via Facebook, Youtube og batmagasinet.no.

Vil du være synlig i forbindelse med våre programmer, regattaer eller andre events? Vi kan deg live tilgang til et publikum på størrelse med Europas største båtmesser.

I Norsk Maritimt Forlag AS kan vi hjelpe deg med å lage film, og nå ut med filmen til båtfolket. Ta kontakt med vår salgsavdeling for å få mer informasjon om priser og muligheter med film på våre nettsider.