Nicolai Kristiansen og Ole Henrik Nissen-Lie samarbeider om trygghet på sjøen.

SEILmagasinets abonnenter får rabatt

SEILmagasinets abonnenter får nå 200 kroner i rabatt ved innmelding som totalmedlem hos Redningsselskapet.

Publisert Sist oppdatert

Annonsørinnhold fra Norsk Maritimt Forlag:

SEILmagasinet og Redningsselskapet utvider sitt samarbeid om et trygt og godt båtliv. Nå får SEILmagasinets abonnenter 200 kroner i rabatt om de melder seg inn som totalmedlemmer hos Redningsselskapet. Samtidig får totalmedlemmer som nytegner abonnement rabatt på SEILmagasinet-abonnement.

Nyttige artikler

–Vi er glade for samarbeidet med SEILmagasinet. Vi ønsker å gi våre medlemmer gode fordeler som kan bidra til et trygt båtliv. SEILmagasinet har mange gode og nyttige artikler som kan hjelpe båtfolk med tips og råd til vedlikehold og service, gi kunnskap om navigasjon og sjømannskap og inspirere til gode båtopplevelser, sier markedssjef Nicolai Kristiansen i Redningsselskapet.

Tips og råd

–Redningsselskapet gjør en viktig jobb for å trygge båtlivet langs hele kysten. Med SEILmagasinet vil vi hjelpe båtfolket til å ta best mulig vare på seg selv, men det er godt å vite at Redningsselskapet er der når det først går galt. Vi er takknemlige for å samarbeide med Redningsselskapet, og deres totalmedlemmer får rabatt når de tegner abonnement på SEILmagasinet. Vi har nå samlet hundrevis av nyttige artikler på nett, som abonnenter får tilgang til. Her finner de tips og råd om vedlikehold, navigasjon og sjømannskap og mye annet nyttig stoff for alle båtfolk, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie SEILmagasinet.

Rabatt

Samarbeidsavtalen mellom SEILmagasinet og Redningsselskapet gjelder fra februar 2020. Øvrige fordeler som SEILmagasinets abonnenter får, er rabatt på båtutstillingene Sjøen for alle og Båter i sjøen og gode kampanjetilbud fra båtutstyrsbutikken Seatronic, som blir kunngjort i SEILmagasinet.

Meld deg inn og få SEILmagasinet-rabatten her