Abonnementsvilkår

Våre generelle abonnementsvilkår

Vanlige spørsmål

Hvordan sier jeg opp mitt abonnement?
Du kan stoppe ditt abonnement på "Min side", eller ringe oss på 66 76 40 50.

Jeg ønsker å si opp med "umiddelbar virkning".
Abonnementet vil ved oppsigelse løpe ut påbegynt periode. For digitale månedsabonnement vil de løpe frem til siste dag i perioden. For bladabonnement vil de løpe til siste blad er levert.

Hvordan betaler jeg for abonnementet?
Abonnement som bestilles på nett betales med kort og vil ved fornyelse trekkes fra samme kort. Dersom trekk feiler vil du få beskjed på epost.

Abonnement som bestilles via tredjepart, f.eks. Bladkongen, vil faktureres i forkant av levering av første blad. Faktura sendes fortrinnsvis på epost. Det kan opprettes efaktura/avtalegiro for betaling av fornyelse.

Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement

Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.

Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan.

Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner.

Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.

Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.

Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling anses ikke som gyldig oppsigelse.

Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.Sikker transaksjon Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger.

Powered by Labrador CMS