Atlantic Rally for Cruisers 2010

Alle nordmenn er i mål!
Alle nordmenn er i mål!

Alle nordmenn er i mål!

FRYD avsluttet sin ARC i dag etter nesten 26 dager på sjøen. De ble tatt imot av jublende nordmenn med flagg, hurrarop og sjampanje.

Publisert Sist oppdatert

 

- Det er helt fantastisk å bli tatt imot på denne måten, sa Anne fra FANTELIV, mens hun ventet på venninna Wenche på FRYD. Og det var en hjertelig klem folk fikk gitt til hele mannskapet på FRYD da de endelig klarte å "kile seg fast" i den trange plassen de fikk tildelt på E-brygga, hvor akkurat ARIES og FANTELIV holder til.

Barna omfavnet og løftet hverandre: Martin (14, fra AVVENTURA, den største gutten i flokken) løftet Bendik (13, FRYD), og Bendik løftet Storm (4 år, HONNINGPUPP). Fantastisk å se alle ungdommer endelig samlet og så glade. Nå går de rundt sammen på bryggene og utveksler historier om hvaler, delfiner, doradoer, haier og skumle squalls!

 

 

PIT STOP PÅ KAPP VERDE. Turen til Alta-båten FRYD har vært den lengste av alle, siden de seilte helt fra Finnmark til St. Lucia. En "detour" til Kapp Verde måtte til for å sveise opphalets feste i bommen. Det røk under turen sydover. Det medførte to dagers pause på Kapp Verde.

Ellers har turen gått fint; parasailor fungerte som det skulle og mannskapet hadde både humøret og kameraene på plass da de ble tatt imot. Sjampanje og rompunsj fra ARC-en ble FRYDs frokost i dag. Vennene fra OCCASIONE og ARIES spanderte to store flasker til mannskapet og hele velkomstkomitéen.

I morgen er det premieutdeling. Det blir en stor norsk fest - igjen!