Allures 45

ALLURES 45
LYST: Allures 45 har en kjølkasse som verftet har skjult under salongbenken. Salongen er opphøyet en liten grad. Det er bra med lys og luft.
EIEREN: Testbåten er utstyrt med bad forut hvor eieren bor. Køya er trukket litt akterover, og forut for den er det en binge med tilgang fra dekk.
LUFT: Ståhøyden ved byssa er nesten som hjemme. Luftemulighetene er særdeles gode. Båten har to gedigne kjøleskuffer i stål.

Ekspedisjonsbåten

Aluminiumbåter gir kredibilitet. Allures 45 er i tillegg også elegant og fornuftig.

Publisert Sist oppdatert

Penger løser mye. Særlig når man er på utkikk etter den perfekte langturbåten. Men selv mye penger kan ikke skape den kompromissløse langturbåten. Det finnes like mange ulike meninger om seilbåter, som det finnes seilere i verden. Selv verft som utvikler langturseilere til folk med fet lomme bok, så spriker filosofien kraftig. Amel 55, Discovery 57, Southerly 47 og Allures 45 her kun høy pris og høy vekt til felles.

En langtur båt skal oppfylle mange kriterier. Den skal være enkel å håndtere, den skal gi færrest mulig problemer, den skal være praktisk i bruk, og den skal gi seilglede. En langtur båt skal også være komfortabel.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER