Asker Seilforening

Ny rekord for Sjøsprøyt-leiren

Sommeren på Sjøsprøyt-leiren har vært strålende. 195 barn har deltatt i løpet av sommeren, og det er ny rekord!

Publisert Sist oppdatert

Det er veldig hyggelig at vi klarer å øke antall deltagere, spesielt med tanke på den sterke konkurransen fra andre aktører i nærmiljøet. Årsaken er nok at vi har et unikt tilbud med små grupper, mellom fire til seks barn per instruktør, og mer fokus på seiling enn konkurrentene.

Med denne tette oppfølgingen klarer vi å gi en trygg og god introduksjon til seiling og båtliv for barna. Håpet vårt er at en håndfull av barna har fått sansen for seiling og ønsker å starte med seiling i Asker Seilforening til høsten.

Med så mange barn og små grupper trenger vi mange instruktører. I år har 23 forskjellige instruktører hatt jobb på Sjøsprøyt. Det er en flott jobbmulighet for aktive seilere og gir klubbens nåværende og fremtidige trenere fin erfaring.

Andungene er i flittig bruk på Sjøsprøyt, og de utgjør en trygg plattform for å lære seiling. Takket være Lasse Nauman og andungemiljøet på Børsholmen har vi ti Andunger som hvert år er klare til den første Sjøsprøyt-uken.

En stor takk til alle instruktører og hjelpere for at vi har fått til fire flotte uker på Sjøsprøyt i sommer. Og ikke minst en stor takk til alle barna som har deltatt.

Velkommen tilbake i 2017!