Brenta 30

METALLIC: Båtens spesielle lakk tar opp fargene fra havet og himmelen.
TRANGT: Innredningen er enkel, men det er fullt mulig å sove under dekk. Sjekk festene til kjølen i den overdimensjonerte rammen.
FINNER SPORET: B30 gir klare tilbakemeldinger til rormannen, noe som er fornøyelig.

Mye seilglede og litt showoff

Å seile B30 er som å låne en sportsbil. Det gir mer enn gleden av å flytte seg fra A til B. Dagsturseileren gir gode opplevelser.B 30 fra B-Yachts er et designikon, en miniutgave av Wally-båtene fra Middelhavet, og bygger på samme teknologi. Nå er båten kommet til Norge, og Seilas har vært og prøveseilt i Oslofjorden i sommer. Det var en herlig opplevelse. B30 er et smykke av en båt, men er mer enn bare utseende.

Publisert Sist oppdatert

B30 fra B-Yachts er et designikon, en miniutgave av Wally-båtene fra Middelhavet, og bygger på samme teknologi. Nå er båten kommet til Norge, og Seilas har vært og prøveseilt i Oslofjorden i sommer. Det var en herlig opplevelse. B30 er et smykke av en båt, men er mer enn bare utseende. Den har alt av det som skal til for å gi gode seilopplevelser. Den 30 fots lange båten er en typisk dagseiler, men man kan greit overnatte. Båten passer perfekt til hytteiere som skal ha et smykke foran eiendommen, som ønsker friske opplevelser om dagen, og gjerne putre til naboen om kvelden, ta noen drinker og sove ut om bord.

– Vi tror at kjøperne vil være pengesterke folk med sans for fart og design. Når man ser hva som blir solgt av biler, tror vi at båten har et marked også i Norge. Både i Stockholm og København finnes det en B38, forteller Espen Øksby, som selger båtene i Norge.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER