MAGASINER: Norsk Maritimt Forlag vil i 2020 gi ut Båtmagasinet sammen med SEILmagasinet.
MAGASINER: Norsk Maritimt Forlag vil i 2020 gi ut Båtmagasinet sammen med SEILmagasinet.

Styrket maritim redaksjon

Norsk Maritimt Forlag AS, som utgir SEILmagasinet, har kjøpt Båtmagasinet fra Aller. Båtliv og Båtmagasinet slår seg sammen fra første utgave i 2020.

Publisert Sist oppdatert
REDAKTØR: Atle Knudsen fortsetter som redaktør av Båtmagasinet.
REDAKTØR: Atle Knudsen fortsetter som redaktør av Båtmagasinet.

Vi slår oss sammen fordi både lesere og bransjen har ytret ønske om et godt båtmagasin med mange lesere og gode annonsemuligheter.

Båtliv og Båtmagasinet utfyller hverandre svært godt: Båtliv har godt besøkte nettsider og apper, mens Båtmagasinet har stort papiropplag. Kunnskapen om båt er stor i begge redaksjoner, og Båtliv har i tillegg god digital kompetanse.

Styrket redaksjon

Vi fortsetter under navnet Båtmagasinet, som hadde 112.000 lesere og nå får tilført 79.000 lesere fra Båtliv (Gallup-tall 2016).

Leserne vil få et enda bedre journalistisk produkt både i magasin og på nett, og annonsørene vil nå de samme leserne. Redaktør Atle Knutsen i Båtmagasinet fortsetter etter overtagelsen, som finner sted første februar. Ole Henrik Nissen-Lie fortsetter i rollen som ansvarlig redaktør og utgiver.

Sammenslåingen vil styrke redaksjonen som også utgir SEILmagasinet. 

På alle plattformer 

Nye Båtmagasinet vil videreføre det beste fra både Båtliv og Båtmagasinet. Troverdig journalistikk har brakt oss i Europatoppen i antall betalende lesere. Nå vil vi satse enda mer på kvalitetsinnhold.

Vi gir med dette våre annonsører muligheten til å nå ut til enda flere engasjerte lesere gjennom en rekke kanaler. Annonsørene når leserne der de er når de ønsker det: I godstolen med magasinet, på båttur med iPaden, på kontoret med PC-en og på slippen med smarttelefonen.

 

 

ETT: Båtliv kommer inn under Båtmagasinet.
ETT: Båtliv kommer inn under Båtmagasinet.