Informasjon fra Barum Seilforening

JOLLER: Optimister på vei ut fra den nyoppussede Optimist-bryggen

Jolleregatta med rating

Bærum Seilforening hadde sesongåpning og heising av vimpel og regatta basert på Portsmouth Yardstick.

 I år startet vi opp igjen den gamle tradisjonen med sesongåpning og flaggheis. Siden det var start klokka tolv ble det vimpelheising, da flagget jo skal heises klokka åtte. Etterpå var det mye aktiviteter med prøv seiling, prøv brett - og ikke minst regatta for alle, basert på Portsmouth Yardstick.

Det ble en veldig morsom regatta og tett mellom Optimister og Sniper. Været var glimrende, og det var stor omsetning av is, kaker, pølser og hamburgere, alt til fornuftige priser. Mange medlemmer og andre som kom ned bare for å se og skravle. Ingen talte nøye, men at det var over 150 personer innom er helt sikkert.

Dette vil bli gjentatt – vi ses til neste år.

«At angjøra en brygga ...»

Leder Vidar Utne • Endelig er det lys i tunnelen for våre brygger. Optimistbryggen på Sarbuvollen skinner nå – og fungerer svært godt. Dette har vært et stort prosjekt, både økonomisk og dugnadsmessig. Det er en fantastisk dugnadsgjeng som har satt bryggen i stand. 

Bryggen på Ytre Vassholmen ble kraftig skadet i en vinterstorm, og også der ser det lysere ut. Vi har fått tak i en eldre erstatningsbrygge og det ser ut som vi får midler til å erstatte denne med en brygge som vil holde i mange år. Det er fortsatt mye arbeid igjen, men dette ser veldig positivt ut. Takk til alle de involverte som står på for å få til dette.

På Ytre Vassholmen har vi en flott gjestehavn. Den er tilgjengelig gratis for medlemmer på dagsbesøk (ha BS-vimpel i riggen eller som klistremerke), og en liten avgift om du ikke er medlem. Det er også mulig å overnatte for noen dager. Vakrere, kortreiste mål er det ikke mange av.

Norges Cup for Laser, 29er og RS Feva

Bærum Seilforening arrangerer Norges Cup for Laser, 29er og RsFeva helgen 31. august til 1. september. Hovedbasen vil være på Sarbuvollen, men avhengig av påmelding vil vi også benytte våre andre anlegg i Bruksveien og på Ytre Vassholmen. 

Vi trenger veldig svært frivillige til arrangementet for at deltakerne skal få et godt sportslig tilbud og en god opplevelse. Les mer om www.bseil.no, eller benytt QR-koden for å registrere deg som frivillig. Vi trenger også hjelp på forhånd, både med utstyr og matforberedelser. Og ikke minst: Har du kontakter/leverandører eller sponsorer, er vi veldig interessert i å få kontakt med deg.

Og selv om du ikke er så aktiv lenger, ALLE er velkomne til å bidra. Dette blir veldig gøy!

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.