Informasjon fra Bærum Seilforening

NYE KREFTER: Arild Heldal som daglig leder og Ole-Petter Pollen som trenerkoordinator i Bærum Seilforening.

Bærum seilforenings nye ledere

Foreningen styrkes med ny kompetanse.

Vidar Utne • Fra 1. mars er våre nye, daglige ledere i gang: Arild Heldal som daglig leder og Ole-Petter Pollen som trenerkoordinator. Sammen deler de en 50-prosentstilling som skal bidra til å bedre tilbudet, heve kvaliteten og gjøre Bærum Seilforening til en bedre versjon av seg selv.

Vi har lenge ønsket oss - og hatt behov for - en daglig leder, og Arild Heldal og Ole-Petter Pollen har valgt å dele på jobben. Begge har seilererfaring, Arild har seilt det meste som flyter av joller og var i en lang periode svært aktiv i Snipe-miljøet vårt. Han har lang erfaring fra flere idrettslag og vil ta tak i klubbens administrasjon og daglige drift - men vil også være en pådriver på aktivitet og idrett. 

Ole-Petter er godt kjent i Bærum Seilforening som jollepappa, trener, klassekaptein og inspirator. Hans bakgrunn spenner fra OL-sølv til visepresident i Norges Seilforbund. Ole-Petter starter med å få på plass trenere, kursopplæring og aktiviteter for sesongen.

Dette er en deltidsjobb, men det betyr at de vil være å treffe til faste tider og Seilforeningen vil kunne gi et bedre tilbud til sine medlemmer. Nå først består arbeidet av å få på plass alt som skal til for å starte påmelding til sesongen. 

Det legges opp til et godt tilbud på alle nivåer. I år vil det også igjen bli satt i gang aktiviteter for barn og ungdom ved anlegget i Bruksveien.

Noen av klassene og miljøene har slitt litt med rekrutteringen, og mye av utfordringene som må løses er å gjøre det enklere å komme utpå. Vi skal heve kvaliteten, og ikke minst: Vi skal ha det enda mer gøy!

Nå starter sesongen

Tiden før isen går er på mange måter den mest hektiske i et idrettslag som vårt. Nå skal vi få på plass alle kurs og aktiviteter, trenere og gruppeledere må læres opp, vi har fått et delvis nytt styre - og ikke minst: Vi har fått på plass to daglig ledere som skal hjelpe oss å få mer driv, fart og kvalitet i seilforeningen.

Mye utstyr skal vedlikeholdes, byttes ut og ikke minst klargjøres for sesongen og vi er ennå helt avhengige av frivillighet og dugnad. Vi har ikke ansatt daglig ledere for å gjøre jobben, men for å bedre administrere og prioritere jobbene som må gjøres. Ditt bidrag er veldig viktig, så jeg ser frem til å se deg på dugnadene. Vi har jobb til alle!

I år jobber vi med et spennende, bredere program der målet er å aktivere alle medlemmer. Alt er ikke gjort på ett år, vi må bygge opp en del over tid, men følg med på nyhetsbrev og websider og ta også gjerne kontakt om du har ønsker om hva seilforeningen kan tilby deg.

Styreleder Vidar Utne i Bærum Seilforening.

Terminliste 2024

4. - 5. mai: Vårregatta Snipe

1 - 2. juni: Bigga Cup

1. mai - 2. oktober: Onsdagsserie for IF og Snipe

15. mai - 25. september: Onsdagsserie for kjølbåter

13. mai, 27. mai, 19. august, 2. september og 16. september: Doublehanded-serie

8. - 10. mai: Skagen Race

24. juni - 16. august: Vasshomen sommerleir

24. - 25. august: NM i IF

31. august - 1. september: NC for Laser, 29er, RsFeva

7. - 8. september: Viking Snipen

12. - 13. oktober: Bærum Høstcup for ALLE joller og brett

I tillegg er det treninger for joller og brett mandag til torsdag, for både barn, ungdom og voksne. Det kan bli endringer og flere arrangementer. Følg med på bseil.no for oppdateringer. 

Brygger må man ha …

Vidar Utne • En seilforening består av mange deler som alle må virke godt for at vi skal ha et bra tilbud. Optimistbryggen på Sarbuvollen hadde store råteskader og ødelagte beslag etter mange års tjeneste. Nå er «sidevingene»/rampene som brukes til utsetting demontert og alt råttent materiale er fjernet. Dette er også gjort på hovedbryggen. Nå gjenstår arbeidet med å bytte beslag, legge nytt dekke og få på plass nye ramper.

En fantastisk dugnadsinnsats, utført av en håndfull ildsjeler gjennom vinteren skal sørge for at både seilere og badegjester får tilbake bryggen før sesongstart.

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.

.