Båtbilder fra Norsk Maritimt Forlag:

I SKUDDLINJEN: På vannet gjør vi alt vi kan for å få de beste bildene, og vi håper bildene derfor får det de fortjener: å bli løftet opp lyset. Her ser vi NOR 15678 «Berenike» under Skagen Race 2023.
BERENIKE: På vannet gjør vi det vi kan for å få de beste bildene, og vi håper derfor at bildene får det de fortjener, nemlig å bli løftet opp i lyset. Her ser vi NOR 15678 «Berenike» under starten av Skagen Race 2023.

Sjekk ut bilder fra Skagen Race

Har du prøvd å søke opp ditt seilnummer i vårt bildearkiv? Der finnes tusenvis av seilbilder i god nok kvalitet til å lage store trykk – en fin gave.

I lang tid har vi vært på vannet med kamera i hånd. Det har gjort at vi i dag sitter på tusener av båtbilder, og mange av disse finner du i vår bildetjeneste:

LANDINGSSIDE: Slik ser forsiden av bildetjenesten ut, og herifra kan man klikke seg videre via gallerier, eller benytte seg av søkefunksjonen.
LANDINGSSIDE: Slik ser forsiden av bildetjenesten ut, og herifra kan man klikke seg videre via gallerier, eller benytte seg av søkefunksjonen.

Båtbilder fra Norsk Maritimt Forlag.

Der kan du se gjennom en mengde gallerier som inneholder bilder fra ulike regattaer, steder, værforhold, stemninger, med mer. For eksempel så kan du velge galleriet, «Regatta», også kan du velge hvilken regatta, også velger du hvilket år du ønsker å se bilder fra. Ved å trykke på lenken nedenfor kan du se bilder fra Skagen Race 2023, men vi har også bilder fra andre utgaver av regattaen:

Bilder fra Skagen Race 2023

Gallerier og søk

Så godt det lar seg gjøre har vi prøvd å identifisere de båtene vi legger ut bilde av. Dette gjør vi for at du skal kunne søke opp din båt, enten med seilnummer eller navnet på båten.

Vi i SEILmagasinet har en ambisjon om at flere av våres bilder skal finne sin plass der de blir satt pris på, og derfor håper vi at du tar en titt og gjør et søk.

NB: For å kjøpe og laste ned bilder må du være registrert som bruker og logget inn i Photoshelter. Mer informasjon om priser, kjøp og bruk av bildene av finner du her.

OGSÅ FOLK: Vi tar ikke bare bilder av båt i helprofil, men ofte så zoomer vi inn på seilerne. Her ser vi NOR 11735 «Trimar II».
OGSÅ FOLK: Her ser vi NOR 11735 «Trimar II».
ACTION: NOR 13853 «Philoxenia» i fint driv ut Oslofjorden under Skagen Race 2023.
ACTION: NOR 13853 «Philoxenia» i fint driv ut Oslofjorden under Skagen Race 2023.