Contest 42CS

KL# 130266
SOLO: Testbåten har «shorthand» cockpit. Storseilskjøtet går direkte til en sentral vinsj. Griperekke på rattpidestallen savnes. Likeså lister til foten for rormannen.
VOLUM: Salongen er fantastisk og høyden under dekk suveren. Byssa imponerer også, men hvorfor er det bare én vask? Testbåten mangler kartbord, men med en Wi-Fi-løsning kan instrumentene styres fra iPad.
EIERLUGAR: Lugaren forut har mange ulike løsninger. Testbåten hadde tradisjonell køye med delt bad. Jeg likte løsningen med badet helt forut bedre.
BYSSA: Contest 42CS byr på en enorm bysse. Det er godt med albuerom og stueplass, men bare en oppvaskkum.
LITT UPRAKTISK: Båten har en tradisjonell hekk som kan åpnes, men leideren er verken praktisk når man bader eller skal i land på en brygge.

Kompakt yacht som seiler godt

Contest 42CS har en stor wow-faktor. Båten gir en følelse av a være en yacht på 60 fot under dekk, og den imponerer under seil. Det nederlandske verftet har satt en ny standard for komfortable turseilere, men båten er ikke perfekt.

Publisert Sist oppdatert

Contest er en familiebedrift som har bygd båter i tre generasjoner. I de senere årene har modellene vokst, og verftet har lagt listen enda høyere når det gjelder finish og kvalitet. Det nederlandske verftet har også gjort båtene raskere.

Contest 42CS snur utviklingen til verftet med stadig større modeller. 42-foteren er verftets baby, men har fått luksusen til sine storesøsken. Contest har til nå hatt en modellserie med sentercockpit, og dekkshus. Den nye 42-foteren er den første modellen på mange år med cockpiten akter.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER