Seascape 27

GØY: Seascape 27 er sinnsyk på slør, men seiler også god på kryss. Men du skal være sjøsterk for å seile mange timer kryss på havet i tøffe forhold.
KICK: Det var ikke mindre enn hysterisk morsomt å seile Seascape 27 på lens.
COCKPIT: Cockpiten i Seascape 27 er stor og oversiktelig. Vi savnet en litt bedre sitteposisjon for rormannen på bidevind, men dette er lovet endret.
MOTOR: I cockpitdørken er det gjort plass til en påhengsmotor. Den vipper du elegant opp og stikker ned igjennom et hull i skroget.
SPARTANSK: Under dekk er det relativt spartansk, men det er fullt mulig å dra på tur i en Seascape 27.
TETT: Kistebenkene akterover og i baugen er vanntette, trykktestete skott. Det skal gjøre Seascape 27 usenkbar. Et enkelt kokebluss og en bøtte utgjør byssa.

For de «fartsgale»

Vi hadde store forventninger til Seascape 27. Mange av dem ble innfridd.

Publisert Sist oppdatert

Det har lenge vært forventninger til Seascape 27. Helt siden en av initiativtagerne til båten, Andraz Mihelin, luftet idéen om en større søster til Seascape 18, har man ant at dette vil være noe som trigger de «fartsgale». Og det har de lyktes med.

Bak en båt som Seascape 27 ligger det en plan. På mange plan, faktisk. Båten skal være familie- og shorthanded-vennlig, den skal være rå og adrenalinskapende og den skal være enkel å håndtere under de fleste forhold. Et kinderegg som ikke er så enkelt å fylle.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER