Om bord i: Bavaria 43 Cruiser

FRISKE FORHOLD: For en gangs skyld hadde vi friske forhold under prøveseilasen, og Bavaria 43 Cruiser ble satt på en skikkelig prøve ? som den bestod.
SMÅ LAPPER: Det var ikke rare seilduken vi trengte å rulle ut for å få mer enn nok kraft i den friske vinden.
SKUFFER: Bavaria 43 Cruiser byr på et rikt utvalg av skuffer, skap og hyller og verftet er blant de beste i klassen når det gjelder å skape praktiske stue­plasser.
VITRINESKAP: Det heter seg at turbåter er et alternativ til hytte, og hyttefølelsen kommer unektelig med dette vitrineskapet Bavaria 43 Cruiser har å by på.
GOD PLASS: Salongen byr på god plass og langsgående bysse med god arbeidshøyde. Det er mange ventiler som kan åpnes og gi lufting under dekk.
SMART: Kartbordet er plassert i langskipsretningen. Størrelsen er god og den vesle krakken er sånn passe å sitte på, og den er litt lav. Mikrobølgeovn, skap og en skuff til tørrvarer er felt inn i skottet mot lugaren forenom, og representerer en ...
RORMANNEN har to ratt å veksle imellom og har en ganske grei arbeidsplass. Cockpiten er bred, men kartbordet gir benstøtte for dem som sitter til lo i nærheten av bordet.
BAVARIA 43 Cruiser: Det er vel helst slik som på reklamebildene ? at man ønsker seg på tur med Bavaria 43 Cruiser.

Bavaria 43 Cruiser bestod prøven

Det blåste kuling og 92 kvadratmeter seil ble redusert til to små «lapper». Bavaria 43 Cruiser fikk kjørt seg, men etter SEILmagasinets mening bestod båten prøven. At den er praktisk under dekk gir opplevelsen et ytterligere pluss.

Publisert Sist oppdatert

Endelig! For en gangs skyld var det skikkelig trykk der ute. Sjøen gikk hvit, det røk lett av toppene, og vindmåleren tok seg en tur helt opp til 17 meter per sekund. Endelig skulle det bli skikkelig seiling! Prøveseilaser har dessverre en lei tendens til å foregå i den andre enden av vindskalaen. Dette var unntaket.

Med godt innrullete seil – Bavaria 43 Cruiseren vi skulle prøveseile hadde begge seilene på rull – entret vi eventyret. Og fra første stund sa båten i fra om følgende: «Skal jeg oppføre meg pent, må dere tilpasse seilarealet til vindstyrken».

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER