Bavaria-treff i øst og vest
Bavaria-treff i øst og vest

Bavaria-treff i øst og vest

Nå er det møtetid for Bavaria-seilere.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria-treff er blitt en tradisjon både på Vest- og Østlandet, og nå om høsten er det høytid for dette. Og allerede kommende helg blir det aktivitet i vest. Da møtes Bavaria-seilere på Vestlandet i Helgøysund Marina i Nord-Talgje i Ryfylke, og det er Bavariaklubben Rogaland som står for arrangementet.

Der blir det ulike aktiviteter for barn og voksne, og ikke minst blir det anledning for deltagerne å utviksle erfaringer og bese hverandres båter. Grilling og sosiale timer hører også med.

TREFF I SON. Også Bavaria-seilerne på Østlandet får anledning til å møtes, og det skjer i Son i helgen 12.–13. september.

«Høsttreffet i Norsk Bavaria Klubb er et møtepunkt hvor vi kan inspirere hverandre med opplevelser og erfaringer vi har gjort gjennom sommeren, og ikke minst skal vi ha det hyggelig sammen», heter det i innbydelsen.

I Son blir det tilbringerregatta, rebusløp og live-band om kvelden. Blant annet. Det ventes mange båter, men klubben opplyser om at det er begrenset med plasser og at det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Påmeldingsfristen løper ut søndag 30. august.

Du finner mer om treffet på klubbens nettside.