ASKØY: West Boat Askøy skel selge seilbåter fra Bavaria i Bergen.
ASKØY: West Boat Askøy skel selge seilbåter fra Bavaria i Bergen.

Satser på nytt og brukt på Askøy

Bavaria seilbåter styrker tilstedeværelsen i Bergen.

Publisert Sist oppdatert
OPPGRADERT: Bavaria har løftet Cruiser-serien med nye Style-versjonen.
OPPGRADERT: Bavaria har løftet Cruiser-serien med nye Style-versjonen.

West Boat Askøy AS er utnevnt til ny forhandler for Bavaria  seilbåter i Bergen. Daglig leder Tor Sætre har fått bygget en ny servicehall i tilknytning til utvidet marina med et trettitalls båtplasser på Florvåg. Med denne fasiliteten på plass kan kunder fra Bergens distriktet etter hvert se et utvalg av nye og brukte Bavaria båter, samt få utført nødvendig service lokalt. Første båt som ankommer Florvåg er en 2018 modell Bavaria Cruiser 41 Style, en oppgradert modell i en populær størrelse i Norge.

– Vi er godt fornøyd med å utvide forhandlernettverket vårt med en båtkyndig person som Tor Sætre. Med gode fasiliteter, teknisk kompetanse og fokus på kundeoppfølging er vi sikre på at Bavaria vil få et løft i Bergens distriktet, sier daglig leder Lars-Erik Solvang i importøren Bavaria Båt Norge AS.

Oppgraderte modeller

Bavaria har nå oppgraderte STYLE versjoner av alle CRUISER modellene fra 34 til 51 fot, i tillegg til de nye modellene i C serien på 45, 50, 57 og 65 fot. Med VISION 42 og 46, samt de populære katamaran båtene fra Nautitech er utvalget fra BAVARIA seilbåter komplett.

– Jeg gleder meg til å jobbe som fullverdig forhandler. Etter mange år med service på Bavaria seilbåter er jeg godt kjent med kvaliteten, og ser fram til å utvide virksomheten ytterligere med salg av nye båter, sier daglig leder Tor Sætre i West Boat Askøy AS.

Flere på Vestlandet 

Flow Marine AS selger både seil- og motorbåter i Stavanger distriktet med kontor på Grasholmen. Bergen Marine AS selger motorbåter som før i Bergens distriktet med kontor i Grimstadveien i Søreidegrend.