Beneteau til Leangbukta

Beneteau-agenturet er på nye hender i Leangbukta.

Publisert Sist oppdatert

Etter at det i den senere tiden har ryktes at verdens største seilbåt-verft, Beneteau, var på vei til en ny, norsk importør, er det nå klart at franskmennene har valgt å plassere båtene sine hos importfirmaet Giramar AS.

Les også: Beneteau på nye hender

Den nye importøren har inntil nylig vært en av to representanter for Dufours seilbåter, og med tanke på meldingen tidligere i dag om at W-Yacht i Stavanger skulle overta Dufour alene, lå det nærmest i kortene at Giramar ville bli den nye Beneteau-importøren.

Les også: W-Yachts alene om Dufour

Det betyr at Normaritime AS, som det siste året har representert Beneteau, ikke lenger gjør det.

– Vi er glade for å funnet en etablert og seriøs importør og forhandler for Beneetaus seilbåter i Norge, sier Basile Camus, som er Beneteaus salgsansvarlige for Europa.

I en pressemelding fra Giramar AS uttrykker han også at Beneteau verdsetter at Giramar har innendørs og utendørs utstilling i Leangbukta i Asker, og at Beneteau vil være godt synlig i det norske markedet.

– Vi ser frem til å overta som importører av Beneteau. Dette er et av verdens mest solgte seilbåtmerker, og er en svært seriøs og dyktig båtprodusent. Med de nye designene og en revitalisering av sortimentet, vil vi jobbe for at Beneteau blir det nye første-valget blant norske seilbåtkjøpere, sier Harald Korn (bildet) i Giramar AS.