Black Friday
Black Friday

Gode Black Friday-tilbud for båtfolket

Skal du ha utstyr til båtlivet finnes det også flere gode Black Friday-tilbud. Vi har samlet et knippe av de beste tilbudene.

Publisert Sist oppdatert
7OC redningsvest.
7OC redningsvest.

Black Friday er også en tilbudsdag som kan komme båtfolket til gode. Men samtidig skal man også her som andre steder være bevisst på at prisene kan ha vært satt opp i forkant av Black Friday, for så å settes ned igjen. Vi har sjekket et utvalg nettbutikker, og her er noen av de beste tilbudene i dag.

Rimelig redningsvest

7OC har fleecefór i nakkepartiet og magebelte med solid hurigspenne i kompositt.

Mulighet for feste av sikkerhetsline. Manuell og automatisk utløser samt munnventil for etterfylling av luft. United Molders utløsermekanisme.

Førpris: 399

Black Friday: 999,00

Til tilbudet (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Hydrostatisk utløsermekanisme kan gi mer kontroll over redningsvesten

Brukte seil

GranSeil har kopiert ideen til skiforeningene, og har samlet inn greie brukte seil som ellers støver ned på løftet. Seilloftet har også samarbeid med utstyrsleverandører om gode priser på nytt utstyr. Videre har de fått kasser av seilvester og bøker som gis bort gratis. 

Du finner oversikt over seilene her (ekstern lenke)

Les også: – Vil gi gamle seil nytt liv

DAB-radio med bluetooth

Marine radio DAB+ er en vanntett marineradio med DAB og FM-tuner. Den har i tillegg Bluetooth, USA og inngang for AUX. Tilpaset båtlivet og er vanntett med IP66 i front.

Førpris: 1499

Black Friday: 999,00

Til tilbudet (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Test av to DAB-radioer

Kartplotter med sju tommers skjerm

Garmin MACHOMAp CHIRP 72CV GT20 har 7-tommers fargeskjerm med tastaturbetjening, og er spesielt egnet med kraften til CHIRP-ekkoloddet. Plotteren er lett installere og bruke og er tilgjengelig med eller uten GT20-TM-svingeren som har høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP ClearVü™ for klare søkeekkoloddbilder. CHIRP-ekkolodd er den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring

Denne kartplotteren støtter også Garmins nye ekkoloddløsning Panoptix LiveScope, ifølge hva vi kan se ut fra spesifikasjonene.

Førpris: 7599

Black Friday: 5199

Til tilbudet (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Ser fiskens slik du aldri har sett den under båten

Kikkert med nærkontakt

Silva Seal 7x50 har som navnet sier gode egenskaper med bra forstørring og lysstyrke, noe som igjen gjør at den kan brukes utover skumringen. Kikkerten har nakkereim som flyter.

Førpris: 2890

Black Friday: 1890

Til tilbudet (ekstern lenke

LES OGSÅ: Test av kikkerter

Stang, snelle og sene for havfiske

Shimano Combo Havfiske består av snelle, stang og line. Snella er Shimano Torium A 16. Stanga er Shimano SpeedMaster AX Boat Slim 20-30lbs. Og lina er Sufix Gyro 0,26mm, 250m. Dette er havfiskesett til pilkefiske fra båt. Tuppen skal være så følsom at du registrerer fisk bortpå agnet ditt på dypt vann. Torium er selve flaggskipet i Shimanos multiplikator-program med stjernebrems. Sufix line medfølger.

Førpris: 2999

Black Friday: 5099

Til tilbudet (ekstern lenke)

 

Mobil som tåler båtbruk

Båtliv har tidligere testet både Samsung Galaxzy S7 og S8, som begge har kommet godt ut da de er vanntette med høy IP-sertifisering og egner seg godt til maritimt bruk. Siden vi testet disse to mobilene har toppmodellen S9 kommet. Da den ble lansert kostet den 8790 kroner, men er nå nede i 4790 kroner. Men vel å merke er ikke 8790 kroner pris utenom tilbud i dag, da fastprisen allerede har havnet på 5790 kroner. Men her er det utvilsomt mye mobil for pengene.

Førpris: 5790 (8790 ved lansering)

Black Friday: 4790

Til tilbudet (ekstern lenke)

Spyler med trøkk

AVA P70 Master høytrykkspyler leverer 150bar trykk og 550l/t og bør egne seg bra til blant annet vask av skrog. AVA kommer også med mye tilleggsutstyr man kan kjøpe for å oppgradere lanser og dyser for å optimalisere maskinen til dine preferanser.

Førpris: 4990

Black Friday: 2999

Til tilbudet (ekstern lenke)

Brukte seil
Brukte seil
DAB for båtbruk.
DAB for båtbruk.
Kartplotter fra Garmin.
Kartplotter fra Garmin.
Silva Seal 7x50.
Silva Seal 7x50.
Fiskesett for havfiske.
Fiskesett for havfiske.
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9
Spyler med 150 bar.
Spyler med 150 bar.