skjermbilde20160405kl.19.04.21
skjermbilde20160405kl.19.04.21

Velg mellom mer enn 500 båter

Nå kan du enkelt leie båt i hele Europa gjennom Boatflex, og finansiere ferien gjennom utleie av egen båt.

Publisert Sist oppdatert

Kunne du tenke deg å seile til nye steder i sommer? Hender det at din egen båt ligger uvirksom ved brygga? Da kan du slå to fluer i en smekk gjennom Boatflex.

På Boatflex finner du nå mer enn 500 private båter i hele Europa til leie. I øyeblikket er det 190 båter til leie i Norge. Du finner både seilbåter og motorbåter i ulike prisklasser langs hele kysten.

Kunne du tenke deg å leie en Beneteau i Stavanger-skjærgården i sommer? Det ligger en Oceanis 40 for leie på Boatflex nå for 1900 kroner dagen.

Eller kanskje du vil leie en Bavaria 22 Cruiser for 1500 kroner dagen i den vakre skjærgården rundt Bergen?

500 båter på Boatflex
500 båter på Boatflex

Drømmer du om seile nordpå? Det ligger en Bavaria 37 Cruiser for leie på Lurøy for 2000 kroner dagen.

Du finner også en rekke båter i Middelhavet, som du kan leie gjennom Boatflex.

– Boatflex gjør det mulig å oppleve båtlivet flere steder i verden. Og man kan finansiere ferien ved å leie ut ut egen båt. Noe av det fine med Boatflex er at utleier og leietaker får anledning til å bli kjent med hverandre via nett før man bestemmer seg for å inngå et leieforhold, sier Peter Bojesen i Boatflex.

Det koster ingen penger å legge ut båten til leie på Boatflex, men Boatflex tar en provisjon av utleiebeløpet. Båten er forsikret for opptil 15 millioner kroner i Lloyds gjennom Boatflex i utleieperioden.

Se båter til leie hos Boatflex her