skjermbilde20160405kl.19.04.21
skjermbilde20160405kl.19.04.21

Velg mellom mer enn 500 båter

Nå kan du enkelt leie båt i hele Europa gjennom Boatflex, og finansiere ferien gjennom utleie av egen båt.

Publisert   Sist oppdatert

Kunne du tenke deg å seile til nye steder i sommer? Hender det at din egen båt ligger uvirksom ved brygga? Da kan du slå to fluer i en smekk gjennom Boatflex.

På Boatflex finner du nå mer enn 500 private båter i hele Europa til leie. I øyeblikket er det 49 båter til leie i Norge. Du finner både motorbåter og seilbåter i ulike prisklasser langs hele kysten.

Kunne du tenke deg å leie en Barracuda Olympic 1050 i Bergen-skjærgården i sommer? Det ligger en for leie på Boatflex nå for 2502 kroner døgnet.

Eller kanskje du vil ta deg en snekketur fra Vikebygd i den vakre skjærgården i Rogaland? Her ligger en Polar 22 til utleie for 1398 kroner døgnet.

500 båter på Boatflex
500 båter på Boatflex

Prisen er nok litt høyere for Princess V39, som ligger for leie i Østfold. Her må leietaker ut med 6991 kroner døgnet, men da ligger også hele Skagerrak for baugen i ditt komfortable og flytende feriehjem.

Kanskje du heller vil sørover i sommer. I Danmark er det 86 båter til leie, 34 av dem motorbåter. Har du lyst til å fiske og utforske farvannene fra København, finner du en Jeanneau Merry Fisher for 1871 kroner.

Du finner også en rekke båter i Middelhavet, som du kan leie gjennom Boatflex.

–  Boatflex gjør det mulig å oppleve båtlivet flere steder i verden. Og man kan finansiere ferien ved å leie ut ut egen båt. Noe av det fine med Boatflex er at utleier og leietaker får anledning til å bli kjent med hverandre via nett før man bestemmer seg for å inngå et leieforhold, sier Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S, som er norsk agent for danske Boatflex.

Det koster ingen penger å legge ut båten til leie på Boatflex, men Boatflex tar en provisjon av utleiebeløpet. Båten er forsikret for opptil 15 millioner kroner i Lloyds gjennom Boatflex i utleieperioden.

Se båter til leie hos Boatflex her