Utstyr som funker og som skuffer

Siden 2009 er Cilantra, en TwoStar 36 fra 1986, blitt brukt som plattform for å teste utstyr. Ikke alt har vært like bra.

Publisert Sist oppdatert

Noe av kosen ved å eie båt er å oppgradere den med diverse duppedingser som skal gjøre seilturen enda bedre. Ikke alt har vært like vellykket, men det meste har fungert etter forventningene. Her har jeg samlet mye av det utstyret jeg har om bord i den 36 fot lange seilbåten som brukes til ferieseilas om sommeren – og helgeturer vår og høst. Jeg har også lyst til å seile regatta, men trenger en glatt bunn og bedre seil før det.

Det er mye nytt som har funnet veien om bord i løpet av de fire sesongene båten har vært i min eie – og mer er på vei. I denne utgaven vil jeg trekke frem det praktiske utstyret som ikke koster altfor mye og som kan bidra til å gjøre båtlivet bedre. I senere utgaver vil jeg lage en rapport om Nanni-motoren jeg har installert. Jeg vil også lage en rapport på CanBus-strømsystemet fra Empirbus, som er om bord. Båten har også seilt fire sesonger med teak-alternativet Kebony i cockpiten.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

795,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER