Test fra arkivet: Dufour 34

PERFORMANCE: Dufour 34 har typiske IMS-linjer.
Yachting World - European Boat of the YearSeptember 2003
SALONG: Det er lite hokus pokus under dekk i Dufour 34 ? løsningene er tradisjonelle og gjennomprøvd ? og de funksjonerer.
KARTBORD: Eget kartbord vis á vis byssa har bra med hylleplass og et skrått skott er egnet for montering av instrumenter.
BYSSA: Byssa innehar det utstyret den skal ha og stueplassen og avsettingsplassen er stor nok, men ikke noe mer.
TOALETTET: Størrelsen på toalettet avhenger av hvilken innredningsløsning som velges. Dette er toalett til en båt med to akterlugarer og er med andre ord den minste varianten.

Drømmebåt til hele familien

Fremragende seilegenskaper og god stabilitet gjør den nye Dufour 34 til en trygg og spennende turbåt med et aldri så lite kappseilingspotensiale. Det er også en rommelig og familievennlig båt.

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinet og Seilas har tester helt tilbake til 70-tallet. Fra tid til annen plukker vi frem tester av gode båter, aktuelle på bruktbåtmarkedet.

Dufour 34 er den minste båten i Dufour-verftets nye generasjon av stilrene og hurtige tur- og havseilere, og den kom på markedet i fjor. Det er en ambisiøs og IMS-inspirert generasjon som allerede har begeistret mange seilere. Designmessig kjennetegnes den nye Dufour-generasjonen med sin rette og skarpe IMS-stevn og meget elegante linjeforløp i skrog, dekk og overbygg.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER