Helly Hansen satser blant annet på Kværner Innovation-farger.
Sail Racing har flust med nyheter av året.
.."Hecho en Brasil".. .Info om plagget, firmaet og dereskontaktadresse finner du i nakken på t-shirtene...
Tropiske striper i Norge

Tropiske striper i Norge

Den brasilianske designeren Ricardo Santos har oppdaget at striper slår an i Europa. Nå håper å finne en forhandler i Norge.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Brasilianerne viser frem maritime striper i hall D.

Lillestrøm:

Tropical Clothing Company er navnet på kolleksjonen bestående av 74 forskjellige stripete skjorter, hettegensere og t-shirts fra Rio de Janeiro.

– Vi har reist rundt og solgt på messer over hele Europa. Det begynte med at jeg designet klær for båtfolket hjemme i Rio, men jeg oppdaget snart at dette var enda mer populært i Europa, forteller Santos.

Leter etter norsk forhandler

Sjøen for alle-messa i Lillestrøm er første gangen han viser frem sin kolleksjon i Norge. Og mange har vært innom og handlet. Det meste som er stilt ut på stand 04 24 i hall D er i klassiske farger som rødt, hvitt og blått. Men smaken er forskjellige fra land til land, har cariocaen erfart.

– I Polen vil ingen ha rødt, mens i Danmark vil kun damene har rødt. Ikke spør meg hvorfor, men det er det jeg har erfart gjennom salget i disse landene, ler Santos.

Nå håper han å finne en norsk forhandler for kolleksjonen sin.

Nytt og retro

Også Helly Hansen, Sail Racing og flere andre er på plass med årets nyheter. Førstnevnte har en viderutviklet offshore-jakke for begge kjønn, samt jakke og t-shirt i retrogrønn Kværner Innovation-stil. Sail Racing satser på lette, tekniske klær, samt et stor utvalg av t-shirts med mer.