Lanserer tre nye produkter

Stavanger firmaet Navslide AS, lanserer tre nye monteringsløsninger for kartplottere til seilbåter.

Publisert

NYTT: Navslide kommer med tre nye produkter med justerbar arm og syrefast stål.

Pressemelding;

De nye Navslide-produktene er tilpasset forskjellige seilbåter med ulik cockpit design. Produktene er alle i 316 Syrefast stål og har en justerbar arm for 360° rotasjon av monitor. 

To av de nye produktene kan festes på flere rørdimensjoner, horisontalt eller vertikalt. Det tredje er beregnet til å feste på flater som for eksempel bord eller justeres slik at det kan feste på skott.

– Å lytte til kundene gir oss verdifull informasjon om ulike behov. Dette gir oss inspirasjon til å fortsette utviklingen av nye løsninger for bedre cockpitergonomi og sikrere seilas,  sier Direktøren i Navslide, Tom Ueland Bratås.

Ved å bruke Navslide® produktene er det enket å demontere monitoren etter endt seilas. Monitoren tas med under dekk for å planlegge neste dags seilas, eller for å sikres mot tyveri.

Dette lar seg lett gjøre med festeanordninger fra Navslide, da disse ikke monteres i en boks noe som ikke en nødvendig da dagens navigasjonsmonitorene er laget for å stå ute i vær og vind.

Montering av monitor i en boks er en ugunstig løsning, mener gründerne bak Navslide som har høstet mye rosende omtale om det første produktet, patentert Monitor Sliding Mount som gjør monitoren tilgjengelig i alle posisjoner rundt ratt pidestallen.

I utgangspunktet er monteringsinnretningene til Navslide designet spesielt med tanke på seilbåter, men enkelte av de nye produktene kan også brukes om bord i motorbåter.

Navslide AS har også sett på monteringsløsninger i motorbåter og vil presentere produkter som er under utvikling for dette segmentet allerede til våren 2012.