Bundefjorden Seilforening

Onsdagsregatta: Første ukeregatta i regi av Bundefjorden Seilforening er 27. april og serien løper helt til 12. oktober.
Onsdagsregatta: Første ukeregatta i regi av Bundefjorden Seilforening er 27. april og serien løper helt til 12. oktober.
Storbåt: I 2016 blir det shorthandedklasse i mange regattaer i tillegg til vanlig fullt mannskap, som her.
Storbåt: I 2016 blir det shorthandedklasse i mange regattaer i tillegg til vanlig fullt mannskap, som her.

Satser bredt for å få topp

Bredde – med et stort antall seilere på alle nivåer – er basis og en nødvendig for at Bundefjorden Seilforening fortsatt skal ha toppseilere innen storbåt.

Publisert Sist oppdatert

I 2016 åpner Bundefjorden Seilforening for enda flere klasser i våre regattaer når det er tilstrekkelig antall like båter påmeldt for å kunne danne en klasse. Vi vil også åpne for egen shorthanded-klasse. Dette gjelder både våre midtuke- og helgeregattaer for storbåt.

Til sommeren tilbyr vi følgende regattaer for storbåt – noter allerede nå i kalenderen:

Onsdagsregattaene

27. april starter første onsdagsregatta. Vi håper på like god oppslutning i år som i fjor med både topp- og breddeseilere. Siste onsdag før sommerferien blir 22. juni. For høstsesongen blir første start 10. august, og vi holder på til 12. oktober. Kanskje du ønsker å bli med i shorthandedklassen?

2.4 mR

5.–8. mai blir det storinnrykk med 2.4mR. Først 2 dager med treningssamling og deretter norgescup 7.–8. mai.

Bundefjorden Rundt

21.–22. mai er det Bundefjorden Rundt. I år blir det som tidligere en regatta med faste merker på lørdagen, mens det på søndagen blir baneseilas på pølsebane. Det blir individuell premiering for hver av dagene, og i tillegg kåres sammenlagtvinner. Her blir det også egen shorthanded-klasse. Vi inviterer også Lasere til å delta i egen klasse som en avkobling fra vanlig baneseilas.

Øyseilasen

15. juni er det den tradisjonelle øyseilasen for alle klasser, også Laser.

Drake sommerseilas

18. juni inviteres Drakeklassen til dyst i Bundefjorden igjen.

Express-ranking

17. september håper vi å fylle Bundefjorden med Expresser for rankingseilas.

Opplagsregattaen

15. oktober vil vi gjennomføre «den siste» regattaen for alle storbåter før de går i opplag for vinteren. Også her kan det seiles i shorthandedklasse.

Big Boat Series 2016

Vi oppfordrer alle til å være med på Big Boat Series 2016. Det koster ikke noe å være med, og du er automatisk påmeldt om du deltar i en eller flere av seriens regattaer. Serien med sammenlagt ranking består i 2016 av:

  • Isbryter’n
  • Bjørvikacupen
  • Bundefjorden Rundt
  • Ullern Shorthanded/familieregatta
  • Nesodden Høstcup
  • Oslofjorden Rundt