Bunnstoff som holder lenger

Jotun lanserer i disse dager et bunnstoff som skal gi båteieren mer tid til å nyte båtlivet.

Publisert

Jotun lanserer denne måneden Nonstop Supreme. Det nye bunnstoffet er basert på den testvinnende Nonstop-teknologien, men byr på lenger vedlikeholdsintervall enn dagens Nonstop, skriver Jotun i en pressemelding. Sistnevnte har vært kjent for både ytelse og kvalitet gjennom de siste 30 årene.

– Det nye bunnstoffet er basert på en unik bindemiddelkombinasjon som gir en enestående beskyttelse mot forskjellige typer begroing, som for eksempel rur, alger og annen begroing, opp til 24 måneder etter påføring, sier Caroline Skaalvold Engstrøm, markedssjef i Jotun Yachting. 

Nonstop Supreme har en ideell konsistens som gjør påføring med pensel og rull meget enkelt, gir en flott finish og tørker raskt. Den har liten fargeforandring etter sjøsetting samt meget god stabilitet gjennom sesongen. Den kan også påføres opp til ni måneder før sjøsetting. Produktet kommer i fem ferdigfarger og i to boksstørrelser, 0,75 liter og 2,5 liter.

Caroline forteller videre at det nye bunnstoffet kan vise til svært gode testresultater og har fått meget gode tilbakemeldinger i løpet av den omfattende uttestingen. Produktet er fullt ut kompatibelt med andre selvpolerende bunnstoffer og kan dermed påføres direkte, uten behov for grunning eller forsegling.

Nonstop Supreme er et resultat av Jotuns kontinuerlige fokus på innovasjon, forskning og utvikling. Med både produksjon og Nord-Europas største privateide laboratorium, plassert i Sandefjord, er NONSTOP Supreme både utviklet, testet og produsert i Norge.

Produktene vil være tilgjengelige i butikker fra mars 2015.