Sirius 40 DS

Drømmebåtens storesøster

Sirius har et konsept som passer godt til norsk båtbruk. Vi har seilt verftets nyeste modell som nesten har alt, men som koster deretter.

Publisert Sist oppdatert

Båtene fra det tyske verftet Sirius er noe du enten elsker eller ikke. Sirius 35 har vi seilt ved to anledninger; i Nederland i grov sjø og i frisk kastevind i Indre Oslofjord. Den ene gangen sammen med juryen i Årets Båt i Europa. Da var vi svært uenige om båtens kvaliteter. Jurymedlemmene fra Sør-Europa verdsatte ikke konseptet. Det er kanskje ikke snakk om smak og behag, men heller om hvordan vi bruker båt på ferie. Her kan du ha lange ferier med høy komfort, og du får med det meste av utstyr for en god ferie. Sirius bygger gode båter for norsk klima som kan brukes hele året. Det kan brukes som argument for å forsvare en pris på over fem millioner kroner.

Unikt konsept

Sirius 40 er bygd over samme lest som sine forgjengere og er en dekkshusbåt hvor cockpiten ligger på samme nivå som salongen inne i båten. Det gjør at cockpiten ligger lavere enn normalt, mens salongen er hevet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS