Klassiske linjer

En flott sommer

Publisert

Medlemmene i Klasisk Treseiler-klubb kan se tilbake på en flott sommer. Mye fint vær, fin seilvind og fine turer. Høydepunkter som svenskekysten, Risør Trebåtfestival og jubileumsregatta i Grimstad har stått på reiseruten. Artikkelen fra Risør Trebåtfestival til en av klubbens deltagere kan dere lese i dette bladet.

Hver tirsdag i sommer, før og etter ferien, har KTK arrangert regatta for treseilere og klubbens båter. Dette har vært arrangert med lav terskel for deltagelse, start ved Høvikodden, rundt faste merker og tilbake til start. Start på fast tid og hver båt klokker seg inn på GPS-tid. Årets tirsdagsserie har vært en suksess, selv om vi kunne ønsket oss litt flere båter på start. Vi håper å se flere båter til neste sommer.

Klubben høstsamling ble gjennomført som årets siste arrangement på fjorden den første helgen i september, og denne høsthelgen viste seg virkelig frem med fantastisk sommervær. Fredag var det samling og grilling på seilforeningen på Blommenholm, og lørdag var det regatta med start ved Høyerholmen og målgang nord for Sætre i flott sommervær og fin vind.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her