Indre Oslofjord
Indre Oslofjord

Følg Færder'n på SEILmagasinet

Vi holder deg oppdatert under Norges største begivenhet for seil. Slik skal regattaen dekkes.

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinet har alt startet opp med å legge ut ferske nyheter og analyser om Færderseilasen, og vil øke trykket frem mot start. I tillegg vil du kunne oppleve regattaen direkte hjemme på din PC, eller TV-skjerm, eller på mobil på regattabanen.

Forberedelser

På onsdag kl 18.00 sender vi direkte fra SEILmagasintes studio i Asker. Til studio kommer Eira Nautsvik som har analysert været og banevalg. Hun vil gi prognoser på hva seilerne kan forvente ut fra ulike værmodeller, og hun bruker avansert modellering for å angi hvert slag og hver jibb, inn og ut av fjorden.

Eira er en av mange jenter som satser på seiling, og vil fortelle om jentesatsningen i miljøet. Hun er også en som har kastet seg på shorthandedbølgen, og skal seile Færderseilasen alene i sin 32-fots lange seilbåt.

Eira gir tips til viktige forberedelser for en vellykket regatta.

STUDIO: SEILmagasinet vil sammen med KNS sende Færderseilasen «Live» fra Filtvet.
STUDIO: SEILmagasinet vil sammen med KNS sende Færderseilasen «Live» fra Filtvet.

Sammen med KNS

Under selve regattaen så sender vi direkte fra Filtvet, og har reportasjebåter, og kontakt med seilere for å holde dere hjemme orientert om hva som foregår. Regattakontoret vil være plassert på Filtvet.

I tillegg til direktesendingen, så vil vi også produsere saker på SEILmagasinet.no.

På mandag kl 18.00 har vi ny sending fra SEILMagasinets studio, denne gangen en oppsummering av regattaen med film, bilder og intervjuer.

Bilder og tips

For å gi best mulig dekning er SEILmagasin-redaksjonen takknemlig for tips og bilder av og om Færderseilasen. Bildene vil vi bruke under sending, og etter sending. Vi vil også premiere de beste innsendte bildene, et rikt premiebord hvor Seatronic deler ut førstepremien, en håndholdt VHF med verdi til 4000 kroner, og Foto.no gir ut premie til andre og tredje plass. Andre, en kikkert til 2000 kroner, og tredjeplass, et gavekort på 1000 kroner.

Alle bildene vi benytter vil premieres med digitalt abonnement på SEILmagasinet.

Bilder kan sendes på e-post til [email protected], på Messenger til SEILmagasinets Facebook-side eller du kan legge ut bildene dine på Instagram feed eller story med #seilmagasinet og @seilmagasinet.no. Merk det gjerne også med #fotodotno.

1. Premie: Håndholdt VHF fra Icom, levert av Seatronic.
1. Premie: Håndholdt VHF fra Icom, levert av Seatronic.
2. premie: Kikkert fra Braun, levert av Foto.no
2. premie: Kikkert fra Braun, levert av Foto.no