Fart på salget i vest

Fart på salget i vest

Etter en veldig tøff vår har ting løsnet for Bavaria på Vestlandet, melder forhandler Flemming Brun Henriksen.

Publisert Sist oppdatert

I den korte perioden mellom sommerferien og Båter i Sjøen-messen i Oslo solgte Brun Henriksen to nye Bavaria seilbåter.  Etter messen i Oslo ble to nye salg.

– Jeg traff en del vestlendinger på Oslo-messen og det resulterte i salg av to nye Bavaria seilbåter uken etter messen.

Besøket på Bergens-messen i slutten av september, resulterte i  ytterligere ett båtsalg,som en effekt av besøkt i Bergen.

– Denne uken solgte vi en Bavaria Cruiser 46 og det er mulig det blir enda en 46 foter i løpet av uken, det er bare noen detaljer som gjenstår før kontrakten blir signert.I tillegg har jeg meglet ca tibrukte seilbåter etter ferien, smiler den storfornøyde bavariaforhandleren i Stavanger.

Etter mye negativitet på Vestlandet med ukentlige artikler i Stavanger Aftenblad med negativitet om fallende boligpriser og masse oppsigelser i oljebransjen synes Henriksen det er ekstra gledelig at det nå begynner å løsne i båtsalget. I tillegg merker han at gamle kunder som har forsøkt andre ferieformer som for eksempel bobil og liknende, nå er tilbake for å handle båt.

– Jeg håper og tror at markedet nå har vært på bunn og at vi får en god vekst selv med usikkerhet på vestlandet, sier Flemming Brun Henriksen til seilmagasinet.no