Festivalseilas med Yoga underveis
Festivalseilas med Yoga underveis

Festivalseilas med Yoga underveis

I sommer kan du seile til Trænafestivalen med profesjonell Yoga-instruksjon underveis.

Publisert Sist oppdatert

På seilturen fra Brønnøysund til Trænafestivalen vil Seil Norge ha med Yoga-instruktør Lisa Elstad ombord, som vil sørge for å få deltakerne godt rustet for den tre dager lange festivalen i friluft. Underveis vil Elstad og skipperen legge til rette for å finne vi steder og tider som passer til et avbrekk med yoga-sesjoner.

Linda Øverli Nilsen i SeilNorge mener seiling og yoga er meditativt på hver sin måte, så dette blir en fordypende kombinasjon. Selskapet har også positiv erfaring fra kombinasjonen av seil og yoga fra tidligere seilaser, men dette er første gangen det gjøre som en forberedelse til en festival.

Hun forteller at pågangen til Yoga &Seilas har stor før de lanserte festivalkombinasjonen.

–Vi får allerede inn positive tilbakemeldinger på Yoga&Seil-konseptet vårt.  Tidligere har vi hatt så mange som syv båter på denne turen, noe vi forventer å overgå år. Her må folk være raske i vendingen om de skal få plass, sier Nilsen.

Studier viser at yoga kan bidra til å redusere stress, øke humøret og gi en generelt økt velvære. Ved å forbedre balansen, fleksibiliteten og bli sterkere i kroppen vil du ha mindre sjanser for å skade deg selv ved fysiske anstrengelser. Med andre ord, dette er spennende og perfekt å kombinere med en ellers svært aktiv ferie i nordnorsk kystnatur.