Hallberg-Rassy 40C

HALLBERG-RASSY 40C: En komfortabel og trygg båt.
HALLBERG-RASSY 40C: En komfortabel og trygg båt.

Kompakt luksus

Vi var ute i hardtest av Hallberg-Rassys nye 40-foter i desember. Vi opplevde en båt som fungerer som et hotellrom en vinternatt og en trygg seilbåt i en vinterkuling.

Publisert Sist oppdatert

Hallberg-Rassy 40c hadde verdenspremiere i Düsseldorf i slutten av januar, men SEILmagasinet har alt vært ute og testet båten, og testet den skikkelig. Vi fikk både bo i båten og seilt i vinterkuling. Testen ble gjort 8. og 9. desember i vind opp mot 16 meter per sekund ut fra Ellös. Nyheten bygger videre på Hallberg-Rassy 44 som var en revolusjon for det konservative verftet. Den nye 40-foteren har også to ror, men en enda bredere hekk.

Mini superyacht

Båtferie før var enkel og nøktern livstil. I dag forventer mange samme luksus i båten som hjemme eller på et hotell. Jeg ankom Ellös småforkjøla og var veldig fornøyd med luksusen som Hallberg-Rassys nye 40-foter byr på. Båten var god og varm. Her var det bare å ta av seg skoene og henge fra seg jakka. Skoene har et eget rom under nederste trappetrinn i leideren, og jakka har plass i eget våttøyskap ved kartbordet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS