Magasinarkiv

Eldre utgaver av SEILmagasinet og Seilas ligger også på nett i form av en nettbasert version av appen. Her kan du lese utgaver tilbake til 2006.

Logg inn i arkivet med samme epost/telefonnr og passord som du gjør på nettsidene.

Spørsmål og svar:

Jeg er abonnent, men får ikke tilgang til bladene i arkivet, hvorfor ikke?

1) Ditt abonnement inkluderer muligvis ikke digital tilgang. Om du har abonnement via en forening eller annen kollektiv ordning kan denne muligvis kun gjelde det trykte bladet. Du kan da kjøpe rabattert digital tilgang via "Min side".

2) Du bruker en eldre app hvor tilgang er stoppet på dato. Vår nye app ble lansert høsten 2023.

Jeg har kjøpt blad(er) i arkivet, får jeg tilgang til det digitale innholdet på www.seilmagasinet.no?

Nei. Kjøp gjort direkte i den gamle appen gjelder kun der og gir ingen tilgang til våre digitale tjenester ellers. I ny app er det ikke mulig å kjøpe tilgang til enkeltutgaver.