Bedre seilklærutvalg i Bergen

Bryggen Båt og Villa Service AS har flyttet til nye lokaler på Strandkaien, midt i Bergen sentrum. Dermed blir butikken lett tilgjengelig for alle båtfolkene som går til kai på Vågen.

Publisert Sist oppdatert

- BBVS vil med sine nye, flotte lokaler være i stand til i mye større grad å holde fullt sortiment på teknisk bekledning. Målet er å gi seilerne i Bergen et komplett tilbud på alt av bekledning som brukes på sjøen, skriver firmaet i en pressemelding.

Bryggen Båt og Villa Service AS vil trolig også nyte godt av at det er en rekke anerkjente forhandlere av båt- og fiskeutstyr i forretningens nye nabolag langs kaifronten på sørsiden av Vågen.

- Vi gleder oss over å få muligheten til kunne levere hele vårt sortiment av seilklær gjennom BBVS i Bergen, supplerer leverandør av Gill seilklær, Finn A. Bostad fra Asker Båtservice AS.

I tillegg til å satse på seilerne i Bergen skal Bryggen Båt og Villa Service AS også føre maritime fritidsklær fra Holebrook og Pelle P, samt produkter som Montague Foldable Bikes, Sebago sko og Gill Shield solbriller.