Bedre seilklærutvalg i Bergen

Bryggen Båt og Villa Service AS har flyttet til nye lokaler på Strandkaien, midt i Bergen sentrum. Dermed blir butikken lett tilgjengelig for alle båtfolkene som går til kai på Vågen.

Publisert

- BBVS vil med sine nye, flotte lokaler være i stand til i mye større grad å holde fullt sortiment på teknisk bekledning. Målet er å gi seilerne i Bergen et komplett tilbud på alt av bekledning som brukes på sjøen, skriver firmaet i en pressemelding.

Bryggen Båt og Villa Service AS vil trolig også nyte godt av at det er en rekke anerkjente forhandlere av båt- og fiskeutstyr i forretningens nye nabolag langs kaifronten på sørsiden av Vågen.

- Vi gleder oss over å få muligheten til kunne levere hele vårt sortiment av seilklær gjennom BBVS i Bergen, supplerer leverandør av Gill seilklær, Finn A. Bostad fra Asker Båtservice AS.

I tillegg til å satse på seilerne i Bergen skal Bryggen Båt og Villa Service AS også føre maritime fritidsklær fra Holebrook og Pelle P, samt produkter som Montague Foldable Bikes, Sebago sko og Gill Shield solbriller.

Powered by Labrador CMS