Hunter 27X - Stor seilglede med liten familiebåt

Hunter 27X er enkel og gjennomtenkt familiebåt med mange smarte løsninger. Den spretne amerikaneren har heller ikke gitt slipp på jollefølelsen.

Publisert Sist oppdatert

Hunter 27 er en ren turversjon, mens 27 X, er kombinert regatta- og turbåt. Sistnevnte har den samme komfortable innredningen som turversjonen, men «X»-modellen har noe dypere kjøl og høyere rigg, samt mer seil og baugspryd for asymmetrisk spinnaker. Vi var med på en kort prøveseiling av «X»-versjonen i sommer.

Jollefølelse

Det skal godt gjøres å innrede en 27-foter med to kabiner, pantry og eget toalett uten at man får følelsen av at interiøret er trykket sammen på et altfor lite område. Dette har Hunter imidlertid klart i sin 27-foter. Forpiggen er integrert i salongen, med mulighet for å henge opp et gardinforheng som skille mellom selve piggen og den øvrige delen av salongen. Madrassen i forpiggen er utbrettbar, med lengde som kan justeres utfra behov. Ved å brette madrassen to ganger kan den brukes som ryggstøtte til en ekstra sitteplass ved enden ved sofaen. I full lengde gir den soveplass til to voksne personer i forpiggen, mens den i delvis utbrettet tilstand gir soveplass til et barn eller en kortvokst person.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS